• bildiğim kadarıyla olmayan olay. izmirliler etten pek çakmaz. olayları ot ve balık.
    ama izmir 'e çakacak laf bulamayıp sadece domuz eti üzerinden vurmak isteyen yobazlara göre olan şeydir.
    ne komik lan "domuz eti üzerinden vurmak" . :)
  • bunu değil de (bkz: 2 milyon suriyeli türkiye'de artık kalıcı) olması başlığına yazsana trollcüm.
  • abi izmir turistik bir yer altini cizmek isterim "izmirliler" degil izmirde yasayanlar seviyor.turistler geliyor ee tabi domuzeti satiyor.bu bir sey kanitlamaz.ayrica izmirlilerin dinine yedigine ictigine karismak size dusmedi.
  • izmirlilerin domuz eti sevmesi üzerine yıllarca düşünüp, bir sonuca varamayıp, olasılıklar üreterek bok atma girişiminde olan yazar başlığı. neymiş domuz eşini kıskanmazmış, herkes yediği gibi olsa....sanırım arkadaş hep tavuk eti yiyor...
  • batının ahlaksızlığını almaları ve gavur olmalarıdır.
    (bkz: gavur izmir)

    edit: arkadaşlar şaka bu. ben domuz eti yiyen bir bireyim. gavurum aynı zamanda. mal mısınız özelden ana avrat sövüyorsunuz alfkgks
  • tatmadığı birşeyi sırf kendi dinine göre haram kılındığı için kötüleyen ve buradan çıkarım yaparak izmirliler'e laf sokmaya çalışan ak(it) beyanıdır. seven var sevmeyen var. şu insanları tek tipleştirme çabanızdan bir vazgeçsenizde rahatlasak.
  • (bkz: halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama)

    madde 216- (1) halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

    (2) halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

    (3) halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması hâlinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır."
  • son zamanlarda iyice çaptan düşen, "onu yedi, bunu içti" den ileri gidemeyen akp bayraktarlarının son saçmalığı.

    bu tür yaklaşımlar sonunuzun geldiğini gösteriyor artık. yıl olmuş 2015, hala hayata tek bakışı kim ne yedi olan insanların layık olduğu yer çöplükten başkası değil.

    en fenası, dediğinin kendi de farkında, ne yaptığını biliyor bunlar. ama bu tür söylemle üstlerinde durdukları geri zekalıları etkilemeye çalışıyorlar.
hesabın var mı? giriş yap