• ulan star wars'u michael bay çekse daha iyi olur kanımca. o değil de ridley scott'a falan neden emanet edilmez bu tarz filmler. be amk, star wars'ı canlandırıyorsun elindeki en iyi seçenek bu mudur yani.

    bence damon lindelof da senarist olsun da, güzelce içine sıçsınlar star wars'un. 20. tekrar olacak ama, star trek ve star wars aynı yönetmene emanet, hani bunu demek istemiyorum ama yahudi lobisi mi nedir bu adamın yükselişi bu kadar.

    (bkz: barzo.swf)
    (bkz: nereye sıçacaklar)
  • barzo abimize ihtiyacımız olduğu şu günlerde, kendisinin yerine ben diyorum: star wars'u çekme o karıyın amına koyum çekme! ölmüşlerini de sikiyim mi, çekme!

    seks yapmasını bilmeyen bir adam gibi iş yapıyor. sonu hep hüsran amına koyduğumunun.
  • star wars'u çekerse bundan kelli benim nezdimde adı artık jar jar abrams olacaktır.
    "çekme" diyorum. pis herif, çekme!
  • lost ve fringe'den sonra 'superdir' diye basladigim alcatraz'in beni hayal kirikligina ugratmasiyla gozumden dusen yonetmen.
  • bana göre yeteneksiz. peki bir insan hem yeteneksiz hem de nasıl en büyük projelerde yönetmen/oyuncu olabilir? cevabı zamanın ötesinde. (bkz: #30980042)
  • cevaplarını senin dahi bilmediğin dandik soruları, sorunları at ortaya amınagoduğum, film olsun, dizi olsun; malak gibi yığ ortaya, merak unsuru olsun, olay olsun, heyecan olsun, ortalık karışsın ipne, millet gediğini, bokunu püsürünü temizlesin! uzak dur star warstan elini ayağını sktiğim. senin taaaaa! ağzımı da çok pis bozarım!.... göt! ibnaaaaa!
  • (bkz: jar jar abrams)

    (bkz: serbest çağrışım)
    aslı için;
    (bkz: jar jar binks)
  • star wars'u yönetme mevzusu ortada yokken yapılan bir röportajda hatırladığım kadarıyla şöyle bişeyler demişti; "star trek'i rahat yönettim çünkü hiçbir zaman büyük bir hayranı olmadım. aynı durum star wars'ta olsa altıma sıçar, omuzlarımda büyük bir yük hissederdim çünkü star wars'un çok büyük hayranıyım."
  • 2009'da vizyona giren star trek'te inceden inceden irkcilik yapmis irkci herif. chekov'un bilgisayara authorization giremedigi sahneyi hatirlayalim.

    simdi de star trek evreninde peeeee united earth zamanindan beri kullanilan (united federation of planets oncesi) bir teknolojik nimeti hatirlayalim: universal translator

    bre hayvan abrams, sana demezler mi taa anasinin orekesinden dunya'ya gelmis vulcan'inin konusmasini real-time ve hic takilma yapmadan cevirebilen bir teknoloji varken gemide, geminin bilgisayarinin rus aksanli ingilizce'yi anlayamamasi ne kadar mantikli? ustelik bu gemi enterprise. starfleet'in goz bebegi. filonun bayrak gemisi. bu detayi dusundukce cildiriyorum. irkci herif. sakalar komiklikler olsun diye koydun belki ama boyle bir seyi gunluk hayatta bir amerikali bir yabanciya yapsa, o yabanci gider discrimination davasi acip o amerikalinin gotunden kan alir. senin cekecegin star trek de bu kadar olur iste. mal.
  • walter koenig'in aksanına tatlı bir gönderme yaptığı için ırkçılıkla suçlanan, bugüne kadarki en iyi iki star trek filminden birini çekmiş sinemacı (sadece yönetmen değil, yazar ve yapımcı) (diğeri için (bkz: the wrath of khan))

    [http://www.imdb.com/name/nm0009190/?ref_=sr_1 http://www.imdb.com/name/nm0009190/?ref_=sr_1]
    bakalım kaç title'da writer ibaresi var: 19, kaçı dokümanter veya çekim arkası değil: 15
    üşenmedim yazdım (creator göründüklerinin tamamında writing credits'i de mevcut kendisinin)

    fringe
    super 8
    undercovers
    lost
    alias
    mission: ımpossible ııı
    the catch
    felicity
    joy ride
    armageddon
    gone fishin'
    forever young
    regarding henry
    taking care of business

    bazıları daha doğmamışken bu adam senaryo yazıyordu..

    alternatif evrenden edit: biri var ki hayatını seri eksiyle bu entry'i bir numarama çıkarmaya adamış .. şu an ağlıyorum, biliyor musun? nasıl üzgünüm anlatamam.. bu günleri göreceğime ta... şaka lan.. az daha basacaksın arkadaş, zamanın ötesinde bir numara olmaya az kaldı.. yorulursan soluklan, entry bir yere kaçmıyor..

    editto 2: barmakları yetemedi..
hesabın var mı? giriş yap