• bir ahmet davutoğlu beyanıdır: https://www.karar.com/…lizmin-uyanisina-yol-1632325
  • her boku ye ye, hesabının sorulmasına jakoben kemalizm de. iyi yere dükkan açmış bu.
  • (bkz: akp artığı)
  • (bkz: urgan artığı)

    öfkeli sincap merak etmesin, karabulut kemal tüm kemalistleri partiden attı.
  • seni keykey kurtaramaz bıcırık seni gidi, seni mancıkla emevi camiine atacaklar, bıcırık bıcırık oturursun minareye, namaz kılcan yani tepeden kıl.
  • suriyelileri başımıza bela eden küçük eniştenin saçmalıklarıdır.

    hadi ali babacan neyse de bu herifi niye aldılar lan 6'lı masaya? bu herifin ne getirisi olabilir?

    90'lardaki kemalizm zor gelir dayı. dünya değişti, değişiyor, değişecek. hatta o kadar çok değişti ki dünya, sizin hunharca savunduğunuz türbanlı bacıların alayı süslüman oldu, yetmedi "ben deizme kaydım" diyen heriflere bile "benim için bir önemi yok" diye karşılık verir oldu. anladın sen onu.
  • umarım, zira böyle bir karanlıkla sadece kemalizm mücadele edebilir. earendil gibi mübarek.
  • rezil olmanın mümkün olduğu bir ülkede hayatı boyunca siyaset ve uluslararası ilişkiler alanında tek bir laf dahi etmeye yüzü olmaması gereken insan söylemidir.

    mevcut iktidara karşı seçim kazanma maksadıyla ittifak haline gelen muhalefetin en büyük hatalarından biri bu kişiyi muteber kabul edip altılı masaya almaktır. bu adamın alacağı %1-2 oyla ne iktidar değişir ne memlekete bir zerre fayda dokunur.
  • jakoben siyasal islam'ın ilkelerini uygulamış ve devamını isteyen ve bunun için çalışan bir eski akp'linin beyanı.

    türkiye cumhuriyeti'nin kuruluşundan itibaren türkiye cumhuriyeti'ne ait bir toprak paçasını * veren bir adam hiç konuşmasın.

    stratejik derinlik kitabı ile büyük ortadoğu projesi'nin tanıtımını yapmış bir insan asla konuşmasın...
  • öncelikle jakoben kemalizmin tanımını yapması gereken şahsın beyanıdır...

    ılımlı islamcıların ötekileştirmek istedikleri "jakoben kemalist" diye yaftaladıkları, aslında bu ülkeyi bütün rezilliklere rağmen halen ayakta tuttuğunu düşündüğüm insan grubunun kim olduğuna açıklık getirmek gerekir. bu kelime öbeğinin hedefi türkan saylan ve savunduğu değerlerdir.

    nedir yani? akıl ve mantığa dayanan, bilimin ve matematiğin ışığında hareket eden düşünce sistemidir. öyle bir düşünce sistemidir ki, sadece yahudi olduğu için israile düşmanlık yapanları reddeder. o nedenle "jakoben" yakıştırması kendilerince müslüman düşmanı bir kavramın karşılığıdır. oysaki yahudilikle israille bir alakası yoktur olayın...

    insan düşünmesin
    kimse sorgulamasın.

    davutoğlunun bu açıklamalarının bir strateji olduğu açık. bu sözlerle içanadolu bozkırı, doğu ve güneydoğudan oy almasını dilerim...
hesabın var mı? giriş yap