• taklit oldugunu hic sanmadigim, taklit edilemez, edilmeye calisildiginda bokunun cikarilmasindan zaten anlasilacak olan, hic acigi olmayan bir adam oldugu tüm site hatmedildiginde (özellikle "yaptigim isler", "hayranliklarim" gibi köseler okunduktan sonra) anlasilan kanli canli insan. her ne kadar "english" kismi biraz mahir'i animsatiyor olsa da.
  • nedense bana biraz dikkat yazili var hesabi gibi geldi. özellikle şu olaydan sonra :

    --- spoiler ---
    pazancilik 2
    bir süre
    yine bir süre tekstil ürünü satan bir başkasının yanında çalıştım.ikinci çalıştığım yerde patron öküzün teki idi çok tartışıyorduk çok havalara giriyordu.bazı patronlar kendilerini patrol olmakla ne yazıkki haşa allah gibi görüyor.fakat havalara giren patron işçinin moralini bozduğun dan işin verimi de düşüyor.bu işten en çok kendi zarar ediyor.işçiye işi sevdirmek ona iyi davranmak onu aileden biri saymak en mantıklısı bence.sabanci ve koç çok zengin niye? işçilerine iyi bakıyorlar aşağılamıyorlar ondan..
    --- spoiler ---

    (pazancilik ta çok ayri bir detay ayrica patronlarin patrol olayina girdiği bir pazar da çok ilginç olsa gerek)
  • --- spoiler ---
    49:kamera :
    gürsan a.ş 'den amire iteatsiz olduğum gerekçesi ile çıkarılınca alacağım aylıkla beraber aldığım 1.590.000.000 tl tazminat'in bir bölümü ile japon sony kamera aldım ayrıca sarsıntısız çekim için kamera ayaği 'da aldım .olunca düğün ve cemiyetlerde kamera çekimi yapıyorum.
    --- spoiler ---

    gibi bir kamera alma hikayesine sahip , fantastik bir insan. fikirtepe cjb net ten daha üstün olduğunu kabul edip , saygiyla eğiliyorum önünde.
  • bir takipcisinin sitesi hakkindaki kritigini okuduktan sonra sitesine "sanat sitesi" basligi altinda garip siteler eklemis oldugu gorulen insan
  • kendini bilmez bir takim insanlarin son eglencesidir.

    bahsi gecen sahsin kendini ifade edis sekli farkli olabilir. hatta ve hatta tuhaf ve garip olarak da adlandirilabilir. ancak ne olursa olsun gunde binlerce insanin okumak veya yazmak amaci ile ziyaret ettigi bir sitede afise edilmesi, salak diye nitelendirilip dalga gecilmesi ve tum bunlar yetmiyormus gibi bir de adres ve telefonuna kadar tum ozel bilgilerinin verilip kimi gerizekali insanlara hedef haline getirilmesi kadar tuhaf ve garip degildir.

    hicbir sey uretmeden koselerinde oturup ahkam kesen, ona buna camur atip yok olmamis diyen, ustune ustluk bir de dalga gecip kendini cok ustun bir varlik gibi goren sahislarin, tuhaf bile olsa, bu sahsin* kendi capinda yaptiklarini veya kendini ifade etmek icin harcadigi cabayi anlayisla karsilamalarini beklemek beyhude bir istek olsa gerek. ayni sekilde akillari sira komik olduklarini dusunen bu kendini bilmezlerin bir insanin gururu ile oynayip onu rencide ettiklerini anlayabilecek kapasiteye sahip olmadiklari da aciktir.

    bu garip anlayisa ornek olmasi acisindan;
    (bkz: jet ali nin sitesinin insanlik adina hack edilmesi/#6121743)
  • ingilizce bölümün oldukça yardiği site:

    "my old 28.my name is ali osman
    surname ön.2. name jet-ali."

    (bkz: fantastik web siteleri)
  • efendim divan üzerinde ceketle tekme hareketi yapması ayrı manidar olmuştur.
  • "...fakat ölüm eninde sonunda hepimize gelecek.önemli olan orospu çocuğunun tekiydi dedirtmemek.çok iyi ve çok faydalı insandı dedirmektir." -ali osman ön-
  • "bana ve aileme küfür edenler gözüm üzerinizde olacak!!!!!!!!!!öbür dünya,dada da 10 parmağım yakanızda olacak.delikanlı iseniz adres verin yada gelin kapışalım.kıskançlıktan yada başka sebeplerden dolayı bana küfür etmeye kimsenin hakkı yok.beni bana küfür edenler tanımıyor bile!!!bende sizin ta .................
    küfürlü yerleri lütfen bayanlar olkumasın bayanlara saygım sonsuz............... "
    şaka mı ne bunlar?
hesabın var mı? giriş yap