• jim beamin piyasaya yeni çıkardığı viski. 45 derece alkollü ve içimi tam anlamıyla harika. orjinal jim beam'in birkaç kalibre üstünde olduğu rahatlıkla söylenenebilir.
  • takdir edilesi ve mutlaka denenesi jim beam urunu. jim beam black ile birlikte gecemizin tadi. ivir zivirla karistirilmamasi rica edilir.
  • fiyat/performans olarak gayet iyi bir bourbon. 45 derecelik alkollü olması bir kaç dublede kafanın güzel olmasını sağlayabilir. içimi normal jim beam veya jim beam black'e göre oldukça rahat ve ağızda dolgun bir tat bırakıyor. duty free'de litreliği 23-24 euro civarı...
  • duty freelerde eğer jack daniels ile yan yanaysa kesinlikle tercih edilmesi gereken viski. he tabi gentleman jack ile yanyanaysa fiyata takılmadan bir gentleman gibi davranılmalıdır orası ayrı

    a gentleman knows his limits. please drink responsibly...
  • "as our bourbon ages, a small amount evaporates. this is the angel's share, gone forever. but some liquid stays trapped, deep inside the wood. this is the devil's cut."

    daha tadamamis olmama ragmen beni reklamiyla tavlamis red stag*'le birlikte tatmak icin oldukca sabirsizlandigim bourbon.

    devil's cut reklami
  • istanbul'da duty free dışında nereden alınabilir merak ettiğim lezzetli içki.
  • jim beam’in türkiye pazarında çok satılmayışından, yasal marka dağıtıcısı firmanın ülkeye ithal etmediği üründür. çok üzücüdür çünkü inanılmaz bir bourbondur kendisi. çok da mütevazidir. öyle ben çok pahalı, kaliteli viskiyim diye bağırmaz. elbette ülkemizde olsa döviz kuru ve vergilerden dolayı ucuza alamazdık ama altı üstü 50 dolarlık viskidir ama ilk yudum itibariyle size dünyanın en güzel viskisini içiyormuşsunuz hissine sokar. bir anda kendinizi vahşi batıda, henüz içerideki herkesi hızlı silah çekişinizle öldürdüğünüz saloon’un barından bir şişe viski alıp kafanıza dikerken yerde yatan cesetlere bakarken bulursunuz.
hesabın var mı? giriş yap