• ses tonu çok güzel olan 1988 doğumlu, genç ingiliz komedyen. biseksüelmiş. asmr'ı ilk kez kendisinden duydum. rahatlamak için hediye paketleme videosu izlemeyi seviyormuş. mad max'e hazırladığı kıyafetlerle oscar alan jenny beavan'ın (pantolonla sahneye çıktığı için alkışlanmadığı falan konuşulmuştu) arkadaşıymış. onunla gitmiş törene. sonra kadının oscarını alıp milletten tebrik falan almış manyak. kendisini 8 out of 10 cats does countdown'da sözlük köşesinde yazdığı mektup ve maillerle görürüz genelde: 1, 2, 3, 4, 5.
  • standup severler icin yeni bir sempati abidesi. itici biri degil louis c.k gibi mesela hem de sakalari guzel ve yeni bi tarz.

    yeni yeni ortaya ciktiginida bildirmek lazim.
  • adını resmi olarak hugo boss olarak değiştirmiş olan ingiliz komedyen. hugo boss markasının, küçük işletmelerin kendi ürünlerinde "boss" adını bile kullanmalarına izin vermemesi ve bu işletmelere dava açmasını protesto etmek için adını değiştiren sevimli kişi. yaptığı halk arasında da bayağı desteklendi, medyada yer buldu, wikipedia'da falan da aynı gün adı değişiti hemen.
    bu arada eskiden adı mark rofe olan bir sivri zeka da "joe lycett çok güzel bir isim, ama sahibi ismini bırakıp şimdi hugo boss olduğu için, ben de adımı joe lycett olarak değiştiriyorum, dünyanın joe lycett'siz kalmasına katlanamam" minvalinde bir açıklama ile kendi adını joe lycett olarak değiştirdiğini açıkladı.
    başka biri de mark rofe olmaya talibim diyor, zincirleme isim değiştirmece...
    ingilizler komik cidden...
hesabın var mı? giriş yap