• torino fc'ye transfer olmuştur.
  • atlanta united'a transfer olmuş olan 1993 doğumlu forvet.
  • yamulmuyorsam mls’te bu sezon an itibarıyla oynadığı toronto maçını da dahil edersek 24 maçta 26 golü var.

    fuleli, felaket bir kalkışı ve patlaması var. sprintlerinin ivmesiyle hem kenar ortalara darbeli vuruyor, hem de fake koşu atıyor. tekniği de gayet iyi.

    lakin şovmen. tam futbolu sevmeye çalışan abd’lileri stada çekecek oyuncu; her hareketi grotesk. abd’de yürüyen namını avrupa’ya gidip bozmak isteyeceğini sanmıyorum.
  • iki sezondur atlanta'da çok iyi işler yapan, dün gece de 2 gol atan venezuelalı golcü.
  • tüm kariyeri boyunca attığı gollerin 70%'ini 2 sezonluk mls kariyerinde atmıştır. torino kariyeri çok kötü geçtikten sonra atlanta united'da tam anlamıyla yeniden doğdu diyebiliriz. aslında geçen sezon performansı da çok dikkat çekiciydi, hakkında bir şeyler karalamayı unutmuştum. geçen sezon bahis dolayısıyla çok maçını izlemiştim, sağolsun bana çok da kazandırmıştı. mls belki ölçü değil ama bitiriciliğini ciddi anlamda geliştirdiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. zaten milli takımda falan da fena oynamıyor. en önemli özelliği son derece süratli bir isim olması, karşı karşıya pozisyonlarda affetmiyor. öyle saç baş yolduracak pozisyonları harcadığını çok göremezsiniz, ayağı düzgün.

    boyu çok uzun olmamasına rağmen kafa golleri de var. aslında avrupa'da leş gibi kontratak oynayan pislik takımlarda acayip iş yapacak bir isim. italya kariyerinin neden sönük geçtiğini zaten fiziksel özellikleri ve bu bahsettiğim oyun yapısından rahatlıkla anlarsınız 2-3 maçını izleseniz. geçen sezon atlanta için baya çabalamıştı ama playoff maçında elenmişlerdi. bu sezon takımı neredeyse tek başına şampiyon yaptı diyebiliriz. zaten kendisi de mls'te mvp olarak seçildi. henüz 25 yaşında, tekrar avrupa'ya dönmek için oldukça genç sayılır. orada ne kadar kazanıyor detayları bilmiyorum ama bu sezon sonunda bence kendisini transfer etmek isteyen kulüpler mutlaka olacaktır. başarılı olup olmaması gittiği takım ve lige bağlı biraz da. bundesliga, eredivisie gibi açık futbol oynanan liglerde her türlü iş yapar. diğer liglerde de üst sıra takımları yerine çekingen futbol oynayan takımlara gitmesi lazım. zira defans arkasına son derece iyi sarkıyor, aralara iyi sızıyor bu özelliklerini baskı altında çok rahat kullanamaz.
  • 1993 doğumlu venezuelalı milli futbolcu. venezuela milli takımının yanı sıra abd'de major league takımlarından atlanta united fc forması giyen genç star, özellikle garip penaltı stiliyle markalaşmış bir isimdir.

    wikipedia - https://en.wikipedia.org/wiki/josef_martínez
  • ersun yanal'in cok isteyip bonservis bedelini duyunca vazcaydigi forvet.
hesabın var mı? giriş yap