• basrolunda bizim hercul'ünde (bkz: kevin sorbo) oynadigi, afisi falanda bi enteresan olan gerilim filmi. seyretmeden once bir bakayim burlarda ne diyor diyip de hic kimsenin bir sey yazmamis olmasina da hayret ettigim film olmustur ayni zamanda...

    http://www.imdb.com/title/tt1533058/
  • 3b'ye uğraşılacağına filmdeki yer yer çok üst noktalara çıkan mizahın tüm film geneline yayılmaya çalışılması çok daha iyi olurmuş. hikayenin temel aldığı konunun elbette mizahla hiçbir ilgisi yok ama geriye dönüşler biraz daha yumuşatılarak veya daha az travmatik bir arkaplan kurgulanarak bu yapılabilirdi. şu anki haliyle çok az kişiye hitap edecek ve izleyen çoğu kişide benzer eksiklikler hissettirecektir.

    filmin yönetmeni tamamı korku ve gerilim filmlerinden oluşan bir filmografiye sahip görünen p.j. pettiette. başrollerde ise valerie azlynn, kevin sorbo, alicia leigh willis ve joel david moore yer alıyor.

    konu olarak hard candy ile az da olsa benzerlik gösteriyor denebilir, türle dalga geçmesiyle de bana the cabin in the woods'u andırdı.

    kaçırmayın diyemesem de b film severler denesin derim.
  • p.j. pettiette adlı pek bilinmeyen bir yönetmenin 2011 yapımı korku-mizah tarzında filmidir.

    filmde ne var ? iki tane kanlar içinde seksi kız, yırtılan jartiyerler, gereksiz 3d kullanımı, sıfır senaryo, sıfır oyunculuklar ve absürtlükler. eğer bu türü seven birisi değilseniz kesinlikle uzak durmanız lazım. ben sevdim, izlerken de eğlendim. zaten çok uzun bi süresi yok o yüzden kesinlikle sıkmıyor. film zaten kendini ciddiye almıyor eğer sizde filmi ciddiye almazsanız eğlenceli bi seyirlik efendim. bu kadar.
hesabın var mı? giriş yap