• d&r’da olduğu gibi bir favori listesi oluşturmanıza izin vermeyen site.
    sepet oluşturayım diyorsanız da boşuna, sistemi terk ettiğinizde otomatik olarak siliyor hafızasından. halbuki muadili sitelerde bulunmayan bir çok ürün mevcut görünüyor stoklarında. kesinlikle geliştirilmesi gerek.
  • bu sitedeki tüm acayipliklere rağmen alışveriş yapmaya karar verdiyseniz bunun tek nedeni vardır : hiçbir yerde bulamadığınız bir kitabın stokta olduğunu görüp sevinç çığlıkları atarak "yeni üye girişi"ne basmış, daha sonra "aylardır bulamadığımı bu kitap mevcutsa başka neler vardır " sorusuna cevaben arama kutusuna yazdığınız her kitabın mevcut olduğunu görünce sepeti doldurup siparişinizi vermişsinizdir. siz heyecanla aranıp da bulunamayan kitaplarınızın elinize geçmesini bekleyedurun, kabalcı, size hayatınızın en büyük hayalkırıklıklarından birini yaşatmak üzere harekete geçmiştir bile. birkaç gün sonra kargonuz gelir, 27 kitabın dizildiği bir kutu yerine küçük bir poşet tutuşturur elinize görevli. açıp bakarsınız, bulunamayan kitapların yanına eklediğiniz birkaç güncel kitap vardır içinde sadece. kalanların ne zaman geleceğini öğrenmek için telefon açarsınız, maille bilgilendireceklerini söylerler. birkaç saat sonra mail gelir:

    "siparişinizde yeralan temin edilemeyen ürünlere ait 170,88 tl
    hesabınıza iade edilmiştir.

    iyi günler."

    hepsi bu kadardır. ne bir özür, ne bir açıklama. daha feci olansa, bir iki ay sonra girdiğinizde bile bulunmayan kitapların hala mevcut görünmesidir. kısacası, kabalcı hiçbir yerde bulamadığınız kitapları görünce heyecana kapılıp alışveriş yapmamanız gereken ve güncellenmeyen bir yerdir, güncel kitaplar için idefix'i, kitapyurdu'nu, bulamadıklarınız için nadirkitap'ı deneyin.
  • daha önce de yazılmış ama benim de başıma geldiği için yazıyorum, bulamadığınız bir kitabı burada görüyorsanız pek heyecan yapmayın zira siparişinizden sonra sipariş durumunu baskısı tükenmiş" olarak değiştirip, bir maille haber verme gereği bile duymuyorlar. ödemeyi iade etmede sorun cikarmayacaklarına inanıyorum ama bu konuda da geri dönüş yapmıyorlar haliyle. takibini yapmak size kalıyor.
  • bazı kitapları, kitapyurdu ve idefix'e göre çok daha ucuza satın alabileceğiniz yer. tabii dikkat edin ucuz olmasının sebebi bazen baskının eski olması da olabiliyor. kitapyurdu'nda 46küsür, idefix'te 40küsür olan kitabı, kabalci.com.tr'de 37.50 ye alıyorum şu an. tabi tek kitaba bakarak girmedim bu entryyi, birçok kitap kitapta denk geldiğim bir durum.

    site kullanışlı değil pek. kitapyurdu bu konuda çok iyi, orayı taklit etmelerini öneririm.
hesabın var mı? giriş yap