• en kısa zamanda yaptığı hatayı farketmesi ve kadınına hakkettiği muameleyi yapması gereken erkektir.
  • artik ortada yoklarmismis.

    ah be kardesim, sen su piremses modundan cikip "cart sebastian", "curt sebastian" triplerini biraksan gerceklerle yuzleseceksin de; neyse.

    surekli odunlari adam edip nedense baskalarin kaptiran, hep iyiliklerinden, durustluklerinden kaybedenlerin bir turlu bulamadigi erkek.
  • 45 yaş üstü erkeklerin tamamına yakını çıtır sevgilileri elde tuttukları yöntemmiş. ulan ben de diyorum hafız nedir bu olayın aslı. geçen bir arkadaşım uzun uzadıya olayı anlattı. çıtır hatunlar kendilerini prenses gibi hissettirdikleri için bu yaşlılarla takılıyor. araba kapısı açmalar, güllü yataklar, süper romantik haftasonları, yurt dışına geziler, pahalı hediyeler. özetle kendini prenses gibi hissettirdiğin kadın dönüp ;
    -aga 2000 tl ile nasıl ev alırım
    -az yakan araba hangisi
    -sevgilime söz verdim yılbaşı için ancak fiks menüsü ucuz olan mekan var mı
    -tek taş neymiş aga
    -filmi hangi siteden indireyim
    -şu pantolon yıkanmasa da olur
    -aga kamp yapalım bu yaz
    diyen adama bakar mı. bi cidden düşün sence bakar mı
    şimdi dağılabilirsiniz. prenses gibi hissettirecek kadar sabrınız, paranız ve gücünüz yoksa 45 e kadar yolunuz var.

    iş bunu yazan ben prenses gibi hissettirme mevzusunda sizden farklı değişim. duyduğumu yazdım. bana değil gidin onlara çemkirin.
  • "yatırana kadar biri bin para, sonrası maliyetine satışlar" der eskiler. pis erkekler, kaka
    erkekler.
  • sürdürebilir olmayan erkek. lan nereye gidecek, ya skoru almış ya da alamayınca sıkılıp gitmiştir. egoya bak egoya: "telefonu kaldırmam yeterliydi..." sonra da gizli tehdit geliyor:"..o kadar doymuş olurdum ki kimseye bakmaya tenezzül etmezdim.."
    yani mealen şu: ben eşit bir ilişkiye zihniyet olarak hazır değilim.sindrella kompleksinden muzdaribim. prenses gibi hissetmediğim noktada ilgim dağılır ve boynuzu takarım.
    kusura bakma da erkekleriniz de size göre evrimleşmiş. testesteron seviyesi ve dürüstlüğü normal seviyede bir insanın kalkıp da seni her daim prenses gibi hissettirecek düzeyde çaba göstermesi imkansız. diğer "avcı" kardeşlerim de senin bu zaafına oynar, yeterli bir süre ilgiyi basar, alacağını alır, siktir eder. sonra düşünürsün "niye oynaşma" diye. sen önce az karakterli bir insan ol da insanların birbirini karşılıklı mutlu edebildiği eşit bir ilişki kurmayı hayal et.
  • eşine kraliçe muamelesi yapan adamın oğludur
  • sayin hemcinsim, keske yalnizca o adamin iliskide senin icin yaptiklarindan öte, senin de onun icin yaptiklarindan bahsetseydin biraz; surada bir kadini cemkirmeye pusu kurmus andavallari ayaklandirmasaydin.demem o ki, yani aslinda iliskiniz bundan ibaretse uzulerek gercegi yuzune haykirmam gerekir ki ne sen prensessin, ne de o arkadas lord. sıkıcı bir iliskiymis tek taraflı yardirarak kör topal gitmis iste. beklentilerini dusurursen, mutlu olma sansin biraz daha artar sanki.
  • karşılığında "muamele" bekleyen erkektir.
  • şapşaldır.
  • kadınların istediği muameleyi (sadece bu ülkeye has bir şey de olabilir) yapmayan erkektir. sonuçta o zaman niye ayrıldın derler adama. ben söyleyim ya ilişki monotonlaştı demiştir ya da olmuyor. şurada suser en güzelini yazmış bize de bok yemek düşer. bir kadın için çabalamayan erkek
hesabın var mı? giriş yap