• bir sözlük yazarı.
  • bugün doğmuş olan muhteşem insan.

    iyi ki doğmuş , iyi ki tanışmışız.
  • şerbet gibi bir insan. mamak çöplüğüne dönmüş sözlük ortamında adeta mis kokulu bir çiçek. insanda şerbet içme isteği uyandırıyor ama sormayın neden? mantıklı bir açıklamam yok.
  • kültür orkidesi bir yazar. doğum günümü kutlamış ve tebessüm ettirmiştir. bir tebessüm ne kadar kıymetli oysa.
  • tanıştığımız günden beri dert dinleyen, adeta bir sabır taşı olan, pek bilgili, haarika yazar kişisi.

    şimdi şöyle bir düşününce, ilk konuşmamız ortak derslerimiz ile ilgiliyken ben lisansı bitirene kadar adam master yaptı geldi oha.*
  • giga chad
  • ekşiduyuru’da tik vermeyince ekşisözlük’ten mesaj döşeyen pasif-agresif bir yazar. hemen tikini atıyorum sakin ol.
  • #154480911 'bu sıcaklarda hayvanlara su koyun' temalı bir entry girdim diye bana 10 tane mesaj atan yazar(!)????hayvanlar kendileri su bulamaz mıymış?üstteki arkadaşın dediği gibi bence de pasif agresif bir yazar.
  • kendisiyle evvel zamanda kısa bir sohbetimiz olmuş. sonra takıntılı gibi mesaj atmaya devam etmiş.
    cevap vermediğim mesajlarına ısrarla devam ederek rahatsız olduğumu iletmişim. üzerine yalandan pardon deyip sonra mesaj atmaya devam etmiş.

    sözlükten kimseyle konuşmak istemediğimi beyan etmişim, "e mesajları kapat o zaman" diye bana hadsizce akıl vermiş.

    nihayetinde kendini engelletmiş.

    şimdi de hali hazırda iletişimi sürdürdüğümü düşündüğü insanlara salça olmuş bir işsiz.

    bakınız bunun adı, tacizdir. ısrarlı takiptir. açık ve net biçimde kendisiyle iletişim kurmak istemiyorum. kiminle konuşup kiminle konuşmayacağıma karar vermek benim en doğal hakkım.

    kendisine açık çağrımdır. hiç üşenmem, sukunu bozmadan dolayı savcılığa şikayet ederim. bu konuda söyleyeceğim ilk ve son şey bu.

    edit: hesabı askıya almış kendisi ama farklı kanallardan başka insanları rahatsız etmeyin sürdürerek bana ulaşma çabaları devam ediyor.
    ve en güzel kısmı şu ki bu entry sonrasında tanımadığım 3 kişiden daha benzer türde hikayeler anlatan mesajlar aldım. bu entry'nin silinmesini gerçekten çok istiyorsa hesabını kendisi uçursun kamikaze. rica minnet entry kaldırıp milleti serbestçe rahatsız etmeye devam edebileceği bir dünya yok. bireyler, eylemlerinin sorumluluğunu almakla yükümlüdür.
hesabın var mı? giriş yap