• oldukça orjinal tasarımlara sahip tişörtler yapan marka. genç bir tasarımcıya ait. heyecanı ve yeteneği çok hoşuma gidiyor. yolu açık olsun.

    ürünlere buradan bakabilirsiniz http://www.clubboon.com/…detail/index/campaign/5152
  • 2009'da kurulan ve şimdilik sadece tişört tasarımları bulunan marka. kendi sitelerinden, tişörtleri kargo ödemeden temin edebilmektesiniz.
  • tasarımlarına bayıldığım, giymeye doyamadığım kaliteli tişörtleri üreten marka. internet sitelerinden yaptığım alışverişte kargo ücreti bile istemedi adamlar. tek endişem, kıymetinin bilinmemesi. bu kadar netim bu hususta.
  • üye olma zorunluluğu olmadan da alış veriş yapabileceğiniz bir yapıya sahip web sitesi olan marka. site olarak gayet kullanışlı, tasarımlar açısından başarılı görünen bir yapıları var. iki tasarımını beğendim ve siparişini verdim, geldiğinde detaylarını paylaşacağım.

    edit: t shirt ler ertesi gün elime ulaştı. baskı kalitesi yeterli, kumaşları piyasadakilerden kaliteli görünüyor, kullanıma dayanıklılığı da belirteceğim, unutmazsam.

    edit 2: en az 5 kere yıkadım, dağılma veya baskılarda bozulma söz konusu değil, ütüleme bile gerektirmiyor neredeyse, kaliteli t shirtler, tavsiye ederim.

    edit 3: yıkama sayısı 10 un üzerine çıktı, renk veya baskıda hala herhangi bir sorun yok. tavsiye şiddeti arttırıldı.;)
  • osetçe'de "dans"* anlamina gelmektedir.
  • siparişi düzgün gönderememiş sitedir. siparişin ertesi günü tshirt elime ulaşmıştır ama yanlış ulaştırmışlardır.
  • kapanamayan makas.
  • bugün evime yolladıkları t-shirt ile birlikte %60 indirim kuponu yollayarak beni kendisine bir adım daha bağlamış marka.
  • hakkındaki iyi yorumları önceden okumuş olmama rağmen, aklımca çakallık ederek yalnızca bir tişört sipariş etmiştim, deneme niyetine. hem hızlı teslimatıyla, hem baskı kalitesiyle boşa endişelendiğimi gösterdiler. kargo parası da almıyorlar. tişört alışverişi için avm gezme işkencesi benim için son bulmuştur. kaft'lardan koleksiyon yaparım artık.
  • aldığım ilk tişört sonrasın yorumum şudur ki; tasarım 10 numara, uygulamada kumaş kalitesi ve tişörtün kesimi patates.
    tişört geldiğinden beri çıkarıyorum, şöyle bir kaldırıp havada bakıyorum giymek için, çok güzel görünüyor da, ne bileyim kumaşı giydiğim onlarca tişört arasında son 3'e girer, vücüduma oturuşu da aynı şekilde. kollar bi atlet gibi, omuzlar sıkmış, belden yaymış falan. hayır sitedeki kullanıcı fotoğraflarında da ürünlerin oturuşu pek iyi durmuyordu da ben giyenlerin fiziklerinin düzgün olmamasına bağlamıştım ama öyle değilmiş.
    yani baskı yaptıkları tişörtler iyileştirilirse on numara beş yıldız olur gibi.
hesabın var mı? giriş yap