• bergen'li dört gencin kurduğu helecanlı bir indie-rock grubu. tabiki synthesizer da kullanıyorlar! hemşerileri erlend øye'nin özellikle önerdiği bir grup.
  • your girl, restless crazy on the dance floor gangsta drø sø ve pick me gibi şahane, dinlendikçe gülümsenesi şarkıları olan axel vindenes, stian sævig, pål vindenes ve jonas nielsen'den oluşan grup. ikinci albümleri hest'in yapımcılığını yarı insan yarı müzik erlend øye üstlenmiştir.
  • komik bir soliste, deli bir klavyeciye ve üç tane komik vokaliste sahip, konser performansları inanılmaz olan grup. şarkılarının güzelliği bir yana, konser bitiminde gerçekten suratta kocaman bir gülümseme bırakıyorlar.

    hani olur da denk gelirseniz diye diyorum, izlemek lazım diyorum.
  • çok salak şarkıları var ama dinlettiriyor vallahi. ergenlik isteyenlere birebir.
    misal: make up
  • the kooks,arctic monkeys ve de kings of convenience severlere hitap edebilecek eğlenceli, güzel şarkıları var ama allah aşkına o isim ne, ergen şakası gibi.
  • bir nevi mental mastürbasyon yapan' "ama yapsinlar, yapmamalari ziyan olur" denilebilecek genc arkadaşlarımızdır. can sıkıntısına, moral bozukluğuna birebir videolari vardir. bedava terapi. o kadar da iddialıyım.
  • cidden en kötü halinizde güldüren grup, ne zaman ciddi ciddi kızıyorum bir şeye make upı izliyorum sinir falan kalmıyor. ama sanmayalım ki sadece komikler, şarkıları dile de feci dolanıyorlar. sonra eğer benim gibi genelde hızlı hızlı bir yere yetişiyormuş gibi yürüyorsanız birden 'restless' adlı şarkı çınlıyor kulaklarınızda, kendi kendinize yavaşlayıp gülüyorsunuz, insanlar deli falan sanıyor.restless akustik videosu da ayrı bi olay yine.

    ha peki hiç ciddiye alabilir miyiz bu grubu? bence is she bunun için güzel bi fırsat olabilir, pek güzel,çok güzel.
  • 24 mayıs cumartesi günü sabancı üniversitesi offtown festival'de sahne alacak grup. sanırım ilk kez türkiye'ye geliyorlar ve canlı performansları oldukça keyifliymiş diyolla. internetten dinlediğim kadarıyla şarkıları fena değil. eğer dedikleri gibi bir canlı performansları varsa izledikten sonra daha uzun bir yazıyı hak edecekler sanırım. bekleyip göreceğiz.
  • kuzeyin soğuk ülkesi norveç'in kısmen ılıman olan bergen şehrinin en zıpır gençlerinden oluşan grup!! son albümlerini (six months is a long time/2013) şiddetle öneriyorum. dinlediğiiz anda modunuzu bulacaksınız. erlend øye bu gençlerin prodüktörlüğü yapmıştır eeee erlend gibi bir müzik adamı bu gençlerin elinden tuttuysa vardır bir şey diyip dinleyin. bu arada içlerinde gruba sonradan giren amma velakin ilkokuldan beri arkadaşlıkları devam eden ismi emin olan yarı türk bir arkadaş da vardır kendisi grubun piyanisti olur.

    six months is a long time
hesabın var mı? giriş yap