• olabilir oglunun katil olmasi onu baglamaz. onemli olan o basbakanin vaktinde yetkilerini gucunu baglantilarini kullanarak oglunun bu cinayetten "yirtmasini" saglamasidir ki isde bu "seref" yapani baglar.
  • işin komiği, söz konusu başbakanın siyasi rakibinin torununu sigortalı yaptırması, başbakanın biat adamcıkları tarafından yerden yere vurulur.
  • saylon başbakanıdır.

    hayır ilginç olan muhalefet tarafından kullanılmamasıdır. oysa ben baya düşündüm kullanılması lazımdı, üstelik bu dombey birde türk sanat müziği sanatçısı eziyor. medyamızı alkışlıyorum.

    diğer tarafta cumhur başkanlığı köşküne protokol kapısından değil de arka taraftan içeri alınan bir eski cumhur başkanı oğlu var…
  • ayrıca öldürmeyi siz bizden daha iyi bilirsiniz diye ayar vermeye çalışan zulu kabilesi başbakanıdır. biz biliyoruz ama siz bizden daha bir ustasınız. biz ne de olsa kalfayız manasında.
  • aynı zamanda kız ve kadın ayrımı yapan başbakandır.
    (bkz: e bi de kontrol et kız mı kadın mı)
  • eğer oğlu cezasını çekmiş olsaydı bir sorun haline getirmeyecek bir muhalefete sahip olacak başbakandır. ama kendisine sormak istiyorum: genç bir kızı ezen ve delilleri var gücünle karartıp oğlunun ceza almamasına neden olan sen haydi vicdanı falan geçtim allah'a nasıl hesap vermeyi düşünüyorsun? acaba ona oy verenler bunu bile bile mi oy veriyorlar? öyleyse neden ariel şaron başlığı altında lanet okuyorlar? bir insanı öldüren bütün insanlığı öldürmüş gibi değil midir? siz böyle bir adama oy verdiğiniz için rabb'e nasıl hesap vermeyi düşünüyorsunuz?

    *
  • gelecekte hayata geçireceği çılgın projeleriyle ki bunlar; hes'ler olsun, nükleer santraller olsun, üçüncü köprüler olsun, kanal istanbullar olsun, yandaş sanayi kuruluşları olsun doğanın ve insanlığın seri katili olacağı kişidir.
    ayrıca, bu ülkede insan öldürmek peşindeyseniz, kıllandığınız birileri varsa silahla falan uğraşmayın çekin altınıza bir araba ne de olsa trafik kazası olur ismi. yani bahsi geçen kişinin de oğlu sonuçta trafik kazası yapmıştır, lütfen yanlış anlaşılmasın.
  • döneminde başka katillerin de göz göre göre serbest kalmasına göz yummuş bir başbakandır. (bkz: hizbullah) ornitoreng ülkesinin başbakanıdır ne sandınız?
    (bkz: #23899797)
hesabın var mı? giriş yap