• nasıl ki boksörler kavga öncesi bilgi verme amaçlı dürüst bir şekilde uyarıyorsa bir balette bu uyarmayı yapar.

    sonuçta bir baletin beden yapısı, çevikliği, parmaklarının üzerinde durmak adına çektiği çileler, acılar onu sıradan insandan ayırır.

    aklı başında bir insan - ben baletim - diye uyaran bir erkeği görünce kavga etmeden topukları götüne vura vura kaçmalı.

    bir boksörün yasalara göre yumrukları sanırım kesici alet ile saldırı sınıfına giriyor böyle bir yasa varsa baletin vasıflarının hangi suç kapsamında olduğunu hayal bile edemiyorum.
  • daha büyük dayakla sonuçlanacaktır.
  • gülmenizle beraber size hayatınızın dayağını atabilecek erkektir.

    baletler dehşet derecede çevik, hızlı ve güçlü elemanlar. jimnastikçilerle yarışırlar. profesyonel bir jimnastikçi sizi nasıl ikiye katlayıp üçe bölebilecekse bir baletten de benzer bir performans bekleyebilirsiniz. yaparken sizden kat be kat daha zarif duracak olmasıyla aldığınız fiziksel hasarın yanında incinecek gururunuzla da yaşamanız gerekebilir.

    özetle çinko karbon bir vatandaşsanız bulaşmamanız gereken erkektir. doğru düzgün bir dövüş sporuyla uzun süredir ilgileniyor ve fitseniz dövün geçin.
  • balet dediğimiz kişiler, sen daha iki elinle bir kadını zar zor taşımaya çalışırken balerini havada döndürerek dans eden insanlar.
    tanım: karşısındakini havada döndüre döndüre dövebilecek erkektir.
  • akıllara billy elliot'ı getiren erkektir. babasının boks kursuna gitmesi için verdiği paraları bale kursuna yatırırken varmış bir bildiği dedirtmiştir.
  • kibarligindan dolayi rakibine avans vermis erkektir.

    daha puhaha diye gulmeye baslayamadan agzini burnunu kirip gotunun ustune oturtmasi pek muhtemel. ama dert degil, bu yaralar sarilir. kolu, bacagi, beli, boynu, surati her yeri kirilmis insanlari bile onariyor doktorlar.

    ama senin balet diye kirilganlikla, kibarlikla, yumusaklikla, escinsellikle, feminenlikle eslestirdigin kisiden (sanki bunlar kotu seylermis gibi) hayatinin en buyuk dayagini yemenin ruhunda acacagi derin yaralari onarabilecek bir psikolog ve psikiyatr yok.
  • “kimsen kimsin kardeşim!! biz de batman fondü sizo aşiretiyih, hele geri jöte sote siyee!” diye karşı uyarı alacak olandır.
hesabın var mı? giriş yap