• tartışmalarda söyleyecek sözü kalmayan, zaten de hiç konuşmasa daha bi iyi olacak olan, bundan dolayı bozaran kızaran, sinirden kendini hırpalayan ve tartışmada yeter geçer seviyeyi yakalayamadığı gibi hepten irtifa kaybeden insanların lafı dönüp dolaşıp bir şekilde sike getirmesi böyleliklene bir yandan sike tapanlardan olduğunu da açık etmesi durumunu dile getiren amazon atasözü.
  • argümanla karşısına çıkamadığı kişilerler karşısında yetersizliğini bacakları arasındakine refere ederek kendinden kaynaklanan değil toplumun çarpık yapısından kaynaklanan üstünlüğün altını çizmeye çalışan zavallıları tarif etmek için kullanılan amazonsözü.

    (bkz: dildoya övgü)
  • argümana cevap veremeyip de susup pusan, kendi seviyesini ona buna yarrak kafa demekle belli eden, ama nedense buna yüreği yetmediği için ingilizce söyleyen ve kendini ulaşılacak ciğer zanneden olsa olsa pankreas olabilecek tiplerin şarkısıdır bu.
    çatlasınlar patlasınlar, en fazla kötülerler ama gerçeği inkar edemezler. e karma da sikimizden aşağı kasımpaşa olduğuna göre... (obaa sik mik dedik,laf gene bacak aramıza geldi!)
hesabın var mı? giriş yap