• canlarım ciğerlerim sözlükçülerim şimdi soğuk geldi çoğumuzun da üşüdüğünün ve şömine karşısında viski içmediğinin farkındayım. peki biz evimizde böyle donuyorsak o minicik kediler sokaklarda karda kışta ne yapar diye bi düşünün bakalım. duygu sömürüsüne doğru ilerlediğimin farkındayım ama yazık be yav.

    bakın ben evdeki iki minik koli ve straforla yaptım bir tane kedi evi.

    http://www.eksibition.org/eksibit42569.html

    siz de şu videoyu izleyerek daha güzeli yapabilirsiniz.

    http://www.vimeo.com/9022585
  • http://www.fatihbelediyesiyedikulehayvanbarinagi.com/… adresinde gayet güzel bir kedi evi yapma yöntemi var. kedileri içeri aldığım için apartmandakilerle papaz olmadan yapmayı düşünüyorum.
  • büyük zorlukların ardından belediyeden izin alınabilen ve sadece nişantaş'lı bir grup hayvan dostunun emekleriyle ilk olarak 2008 aralık ayında nişantaşı mıstık parkı'nda hayata geçirilen ve halen de o hayvan dostu grubun çabalarıyla hayatta kalma savaşı veren değerli proje.
  • benzerini veteriner fakültesi öğrencileri de yapmıştır.

    (bkz: whiskas umut evleri)
  • yavrucağızlar için 3.5 saat sonrasında el emeği göz nuru ortağa çıkan ev *
  • tam bir dert. yapsan bir dert yapmasan başka bir dert.
    soğuk hava geliyo diye gittim aldım straforunu bantını, yaptım bi tane.
    bahçeyi aradım taradım, uygun bi yer ayarlamak için, buldum. yanına maması, suyu kondu.
    bugün de bi tane arap gördüm, içine girmiş oturuyordu, her gün mama tazeliyorum, iniyorum oraya.
    şimdi aklım sürekli orada! ah üşüyor mu, kapısından içeri soğuk giriyordur, of hava raporuna bak eksi derece olacak, napıcaz altına kalın bi örtü sersek...
    iyice manyak gibi oldum!
    tamam yapmak lazım tabii, giriyorlar da içine ama bu soğukta gerçekten ne kadar faydası oluyordur bilemiyorum e içine karolifer tesisatı da kuramayacağım için sürekli kukumav gibi düşünüyorum, vah nolacak arabın hali diye.
    yani yapın yapmasına da fazla da kafayı bozmayın en iyisi.
  • sadece kedi için değil bir sürü hayvan için uygulanabilicek proje ki örneklerin çevrede görmek çok güzel.
    illa strafor kullanmaya gerek de yok, beyaz eşyaların içinden çıkan köpükle kolinin dışını kaplayıp kalın çöp poşetiylede sardıktan sonra da aynı etkiye yaklaşmak mümkündür.
  • azıcık uğraşla minikleri soğuktan korumaya yardım edebileceğiniz proje.
    ben birazcık da süsledim*

    http://i50.tinypic.com/20ubpg0.jpg
  • yapıp sitenin bahçesinde uygun bir yere koyduktan sonra sabah uyanıp bakana kadar sitedeki kedilerin içinde mamalarını yediklerini hayal etmiştim ama öyle olmadı. uğraşıp yaptığım ve üzerine resimler yapıştırdığım, lütfen atmayın yazdığım kedi evi,yerinde bile değildi. çöp kutusunun yanına atmış biri. kimin attığını hala bilmiyorum. yöneticinin yanına gidip konuştuğumda oradaki adamın biri barınak mı burası gibi sözlerle yaptığımın doğru olmadığını söyledi. sinir krizine yakın bir şey geçirmek üzereyken çıktım oradan. taksi durağının sahibi insan çıktı da durağın yanına koydum kedi evini. her zaman hoş karşılanmayabiliyor bu tarz şeyler. hayır üstünde kedi resimleri pembe küçük bir karton kutunun kime ne zararı var. şimdi dışarıdaki kediler mutlu,ben mutlu,evdeki kedi başka kedilerin kokusunu pek sevmiyor ama o da mutlu,biliyorum.
  • bir de şöyle bir fikir var; leğenden kedi evleri, hem pratik hem dayanıklı:
    https://twitter.com/…tus/407206953925234688/photo/1
hesabın var mı? giriş yap