• 10 aralık 2014 ahmet davutoğlu bütçe konuşmasında büyük strateji uzmanı ahmet davutoğlu tarafından bilgilendiğimiz yolsuzluktur.

    meğer kemal kılıçdaroğlu zamanında 14 ve 19 yaşlarındaki iki çocuğunu bir şirkette işe giriş-çıkış yaptırmış, böylece emeklilik yaşının erken gelmesini sağlamış, ve çocukları 65 yaşında değil de 60 yaşında emekli maaşı almaya başlayabilecekmiş.

    duyduğum anda kan beynime sıçradı, böyle bir yolsuzluğu yaptığı için kemal kılıçdaroğlu' nu sırtımı dönerek protesto ettim. 12 yıl önce beni de aynı şekilde işe giriş çıkış yaptıran babamı da ilk fırsatta babalıktan reddedeceğim. böyle yolsuzluğa batmış biri benim babam olamaz zira. bunun buyuk bir yolsuzluk olduğunu geç de olsa öğrenmiş oldum.

    teşekkürler başbakanım, teşekkürler ak parti.
  • yolsuzluk mudur, hırsızlık mıdır bilemem ama bildiğim şu: görevinin verdiği yetkiyi, makamının verdiği gücü ve elindeki kamu imkanlarını suiistimale dayalı olmayan bir eylemdir. bir manavın da, itfaiyecinin de, pazarcının da tanıdığı bir işyeri sahibiyle yapabildiği ve yüzbinlercesinin de yaptığı bir şeydir.
    önce büyük ölçektekilerden başlayın; sırası geldiğinde bu vakanın da soruşturulmasına onay vermeyen namerttir.
  • ecdad edebiyatıyla komedyenlik yapan davutoğlu'nun kendini tekrar edip, artık güldürmediği bir dönemde, şanına yakışır bir espri olmuş. kendine güldürerek oy toplama stratejisi ne getirecek bakalım, anketler rte'yi çileden çıkartmış durumda.

    acemi ahmet benden sana tavsiye; dünyanın gelmiş geçmiş en büyük hırsızlıklarını anlattı bu adam seçimlerde, hiçbir işe yaramadı. ama senin konuştuğun sanasürlenmeyip havuz medyası destekli yayınlanıyor, dikkat et ters tepmesin. çünkü bu anlattığın şey, rakibinin siyaset arenasının en dürüst adamı olduğu bilgisinden başka birşey değil..

    şaka maka o kadar uğraşıp uğraşıp bula bula sadece bunu bulabiliyor lan adamlar.. liderlikmiş, sikeyim hırsızın liderliğinizi de vasfınızı da, dürüst adam bu kadar mı hazımsızlık yaratır lan memlekette?
  • yaptığı dönem itibariyle yasal bir eylemdir. zorlasanız zorlasanız en fazla çakallık diyebilirsiniz.
  • memleketimin insanının balık hafızalı olduğunu bir kere daha kanıtlayan olay.

    biraz oturup düşünün bakalım, o zaman kimler 1 yaşındaki bebeyi sigortalatmıştı?
  • babaminda yolsuz oldugunu ogrenmemi saglamistir.daha benim gibi milyonlarca yolsuzluk magduru cocuk vardir bu ulkede.tesekkurler davutoglu.
    (bkz: amina koduk bulent basgan)
  • benim de 17 yaşında laf olsun torba dolsun diye iki hafta çalıştığım turistik tesiste, tesis müdürü tarafından yarım gün sigortalanarak ortak olduğum suç. ulan ben de bugüne kadar adama minnettar kalmıştım, meğerse beni nasıl bir üçkağıdın içine sokmuş.

    şaka maka adamın çoluk çocuğunun 20 yıl önceki durumuna kadar inceleyip bunu buldun madem bir de sıkılmadan bununla adamı vurmaya çalışmak nasıl bir psikolojinin ürünü olabilir. evlerinden kasalarla para çıkan çocukları bir tarafa koy bu çocukları bir tarafa. komedi vallahi. ilahi komedi.
  • kılıçdaroğlu'nun geçmişinden bula bula bunu bulabiliyorlar, bir kez daha kılıçdaroğlu'nun dürüst, namuslu bir adam olduğu ortaya çıktı. adamın kooperatiften taksitle aldığı yazlığına bile villa demeye kalkmıştı bu yüzsüzler, en başta da ağlak melis kuyruk acısıyla sataşmaya çalışmıştı.

    kılıçdaroğlu bir miktar dürüst azınlık için doğru yolda olmasına rağmen, iki yüzlü ve kaypak çoğunluk için tam tersi istikamettedir. bu şekilde bu çoğunluktan oy alıp iktidara gelemez. zaten bu çoğunluğun iktidarını şimdi görmekteyiz. bunlarla kılıçdaroğlu arasında fersah fersah mesafe var, malesef.

    ulan geri kalmış bir ülkede yaşamak nasıl da acı veriyor insana. bazı arkadaşlar da çıkıp demiş ki, yapılan yanlışlığın küçüğü büyüğü olmaz. eyvallah, olmaz da zaten, ancak ortada yapılmış bir yanlışlık yok gençler. her şey yasal, her şey kitaba uygun, başkasının mahrum olduğu ama sadece kılıçdaroğlu'nun ya da çevresinin faydalandığı bir ayrıcalık yok ortada. bir kez daha düşünün.
  • bunu diyen de iki sene milletvekili oldu diye emekli maaşı alıyor ha.
    ya hak değil, ahlak!
hesabın var mı? giriş yap