• kemal sunal'ın bütün filmleri kötü, kendisi de berbat bir oyuncudur. onu film yıldızı yapan neye ne zaman gülüneceğini ve ağlayacağını bilmeyen türk toplumudur. "eşoleşşek"in nesi komik allahaşkına?

    darbeci kenan evren'i %93 oy ile cumhurbaşkanı, deprem dede'yi en yakışıklı erkek, demet akalın'ı sanatçı yapan bu toplumun kemal sunal'ı da komedyen yapması normaldir.

    edit: doğru söyleyene küfür ederler.

    küfürler için edit:
    hem panoda, hem de özelden epey küfür yedim. hatta kibar bir üye "küfüre sülalenden kiminle başlayayım" diye sordu.

    troll ve ilgi budalası değilim. gerçekten kemal sunal'a hiç gülmem. hatta bana itici bile gelir.

    komedi evrenseldir. chaplin'e bütün dünya güler, 100 yıl sonra da gülecek. ama kemal sunal'a batılı bir seyirci kesinlikle gülmez. sunal'ın komedisi türkiye sınırları ile sınırlıdır ve bu nedenle o komedyen değildir.

    aynı fıkra ikinci defa anlatılsa gülünmez ama kemal sunal'ın "eşoleşşek"i 100 defa duyulsa da gene gülünüyor. işte bu normal değil. asıl problem kemal sunal'ın berbat ve yeteneksiz olması değil, ona gülenlerin (komedi konusunda) berbat ve yeteneksiz olmasıdır.

    mevlana der ki:" bir insanın nasıl güldüğü terbiyesini, neye güldüğü ise zekasını gösterir.

    ben kemal sunal'a gülenlere gülüyorum.

    &&&

    aşağıdaki bölüm bir iddiadır.

    kilyos'ta çok soğuk, karlı bir havada kemal sunal ile yağlı güreş sahnesi çekmektedirler, çekim uzadığından yadigar üşümektedir. aynı anlarda kemal sunal ise kaloriferleri yanmakta olan arabasının içinde viski içmektedir. yadigar ejder de arabaya binmek en azından ısınmak istemiştir. arabanın kirleneceği düşünen kemal sunal buna izin vermemiştir. bu yadigar ejder'in çok ağrına gitmiş o gün sette yapımcıyla tartışmıştır ve yeşilçam mafyası tarafından bir daha iş alamama cezasına çarptırılmıştır. bu sürecin sonu da malum sonla, parkta ölümle bitmiştir. (alıntıdır)
  • - merhaba, ben ilgi çekmek istiyordum ama, yardımcı olabilir misiniz?

    + hattan ayrılmayın lütfen, yağlıyorum.
  • sizin kadar iyi bir oyuncu olamaz susun deli konusuyor
  • bu fütursuzca söylemleri yağlı elleriyle göbeğini kaşırken yapan sığırlara sormak isterim. siz ne bok işe yararsınız? bu vatana millete ne faydanız olmuşta topluma mal olmuş ve hala filmleri izlenen insanlara böyle sikik düşünceleriniz ile bok atmaya çalışıyorsunuz. sizin zeka seviyeniz yetmiyorsa bu sizin sorununuz. gidin gereksiz ve boş fikilerlerinizi sadece kendi boş kafatasınızda değerlendirin.
  • sadece kemal sunal değil yeşilçam filmlerinin ve oyuncularının büyük çoğunluğu çöptür
  • (bkz: eşek hoşaftan ne anlar)

    edit: tdk'ya göre doğru kullanımı budur. suyunu içer, tanesini bırakır anlamına gelir. cehaletinizle dm kutumu kirletmeyin, allah aşkına bilmiyorsanız öğrenin ama yanlış hakkında ısrar etmeyin. ömrünüzde kaçınız eşeğe hoş laf etti de eşek anlamadı, -ki anlar ben dmden yazan bir kaç tane eşeğe hoş laf ettim, gayet de anladılar * kaldı ki eşek anlamaz da, at anlar mı ya da afrika'da terli terli koşan bir aslanın kulağına eğilip hoş laflar etsem, benim ne kadar romantik olduğumu düşünüp dudağıma mı yapışacak?(yani inşallah olmaz böyle bir şey) böyle bilgi kirliliklerinden uzak durunuz. rica ediyorum efenim.
  • küfür etmeye bile değmeyecek bi yazarın beyanı.

    edit: belki de bunu yazar yapanlara küfür etmeliyiz.
hesabın var mı? giriş yap