• kendisini ilk twitch'de jahreinin yayınına attığı bağışla tanıdığım yeni bir streamer. bir kaç hafta oldu sanırım stream hayatına başlayalı ki buna rağmen epey de izleniyor.

    kaldı ki sohbet, muhabbet yayınlarının yanı sıra sesi de gayet iyidir. youtube da kendisine ait bir kaç şarkıya rastlamıştım bu da bunun tescili niteliğinde. en azından gün içinde bünyeme yüklediğim bütün stresi kendisinin yayınını izleyerek atabiliyorum. şimdilik twitch'de çok görmediğimiz bir konsepte sahip. yayınları müzik-muhabbet tabanlı. bana göre, farklı olan daima ilgi çektiği için bu konsepte devam etmesini temenni ediyorum. zira zaten oyun oynayan oynayana. oyundan çok ne var ki twitch'de?

    genelde yayına muhabbet ve müzik için izleyicilerinden konuklar aldığından mütevellit ortaya çok matrak sahneler de çıkabiliyor. bu da yayını eğlenceli kılıyor haliyle. sen, ben gibi insanlar yayında bi nevi karaoke yapıyorlar anlayacağınız.

    eğer konsepte devam ederse önünün açık olduğunu düşündüğümdür. gayet seviyeli, eğlenceli, güzel muhabbeti var vesselam.
  • çoğunlukla blindıd uygulaması üzerinden rastgele eşleştiği kişiler ile belirli bir role bürünerek konuşan twitch yayıncısı. gayet eğlenceli, sesi güzel birisidir kendisi, oyun yayıncısından daha çok sohbet adamıdır. kendisini izleyenlerin düşüncelerini elinden geldiği kadar önemser, ki gördüğüm kadarıyla çoğu yayında akışı izleyicileri belirler. bazen trend olan videolara tepkisini gösterir. bunu yaparken discord grubu ile birlikte yayını yürütmektedir; yayının sesine, açılan discord odasının sesini de vererek hoş bir arkadaş ortamı yaratmaya çalışmıştır. gece vakitlerinde yayın yaptığı için hala abone olamadık bir gün yakalayıp emeğinin karşılığını küçük de olsa bir bağış ile vermek istiyorum, böyle orijinal kalmaya devam eder umarım.
  • twitchte daha önce görmediğiniz contentler üreterek oyun oynamak dışında ırl yayınlarının ne kadar zevkli olabileceğini göstermiş yayıncıdır.
    adıyamanlıdır ancak anadolu kekosu değildir. sesi de gayet güzeldir. lütfen youtuberlara bok atmaya devam ediniz, twitch yayıncılarına değil :)
  • house of gamers yarışmasından sonra top tier yayıncılar arasına girecek irl yayıncısı. söz konusu yarışmayı, yarışmada kazanamasa da yarışma sonrası en kazançlı çıkacak isim kendisidir. mental olarak hazırsa yolu çok açık.

    edit: evet hog evinden sonra yaptığı ilk yayında 13 bin izlenmeye ulaştı. edindiği kitleyi elinde tutabilecek mi göreceğiz.
  • şu rakun muhabbeti cidden yetmedi mi? ilk 1-2 gün komikti eğlenceliydi eyvallah da internet üzerindeki her rakun videosunu izledi resmen.
  • (bkz: yoh)
  • house of games evinin ekmeğini yiyen yayıncı. he yesin de kimsenin ekmeğinde gözümüz yok. isterse 10 milyor dolar kazansın sikimde değil. şurada yazdım: (bkz: #73670987)

    bu herifi önce jahrein sonra da hog evi hypeladı. şebeklik yaptı, insanlar da yol verdiler.

    twitch gibi oyuncuların yayın yaptığı bir platformda adamın yaptığı tek şey irl. milletin videolarını izlemek, salak salak salağa yatmak dışında tek numarası olmayan vatandaşın izlenmesi şu an 9k. ciddi ciddi kamera karşısında oturup internette gezinmek dışında hiçbir şey yapmayan birisini 9k kişi izliyor: https://i.hizliresim.com/nojqz5.png

    millet şebeklik izlemek istiyor demek ki.
  • inanmadığım rabbim affetsin ama çok çirkin bir eleman bu.

    edit: kendisiyle selfiemiz var ben daha çirkinim beyler.
  • şu sıralar inanılmaz eğlenceli yayınlar yapan rakun adam
  • şimdilerde bosslayf adı altında gezip yayın yapıyorlar.

    suriyeliye yardım etmiş
hesabın var mı? giriş yap