• 500 knots e-dergisi genel yayın yönetmeni ve türk sivil havacılık tarihine damgasını vuran uçak kazaları isimli kitabın yazarıdır.
  • hayatımda tanıdığım en mütevazi yazar.

    edit: vazgeçtim,değil bence.
  • çok güzel bir kitaba ve youtube kanalına sahip kişi.
  • şans eseri youtube'ta keşfettiğim samimi ve bilgi dolu videolar hazırlayan yazar, vlogger. durup dururken aklıma gelen saçma sorulardan olan "concordelar acaba kaç defa türkiye'ye geldi?" diye aratınca bulmuş oldum kendisini. sohbet havasındaki kısa videoları yormadan lokmalık olarak izleniyor ve izleyeni güzel bilgilerle donatıyor.

    umarım bu şekilde devam eder, takipteyiz efenim.
  • youtube'un derin sularında şans eseri keşfettiğim, izlemekten keyif aldığım, özgün ve kaliteli içerik üreten bir kişidir.
  • havacılığa merakı olanlar için youtubede kaliteli kanalı ve güzel kitabı vardır işini severek yapan birisi youtubede aktif takip ettiğim birisidir başarılarının devamını dilerim
  • youtube kanalında şöyle bi videoya denk geldim. garip bir bilgi ama önemli bir bilgi bana kalırsa.
  • youtube kanalı şu an için türkiye'deki yılışık ve lüzumsuz sarkastik olmayan, "eleştirelim de neyi eleştirirsek eleştirelim" demeyen, takip edilesi birkaç adet düzgün içerikli kanaldan biridir. bu açıdan kendisini tebrik etmek lazım.
  • şahsım adına öncelikle söylemek isterim ki youtube'da bir sürü boş, beleş gereksiz kanal var.

    kerem'e gelirsek youtube'da havacılık ile ilgili kaliteli içerikler üreten kişi diyebiliriz. içeriği boldur diye tahmin ediyorum ki uçakların bulunmasından bu yana insanoğlu bir çok ilginç ve inanılmaz işlere imza attı tabii bunların yanında bir sürü iyi kötü deneyimler yaşadı vs. bu sebeple içerik sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum. emek harcıyor mu diye sorarsanız bana göre kesinlikle ortada büyük bir emek var. karşıda ki izleyiciyi de belli bir seviyede tatmin etmesi gerekli ki izleyici sıkılmasın, bunalmasın ve "vay be böyle bir şey de varmış demek ki" diyebilsin. sesi güzel, anlatım da gayet iyi ama geliştirilebilir. kerem kardeşim yolun açık olsun, umarım gereken değeri yakalayabilirsin.
    edit: imla
  • youtube'ta tesadüfen kanalına denk geldiğim kişi. yalan yok youtube'ta bolca olan ergenlere hitap eden gereksiz saçma sapan şeyleri anlatan kanallardan sandım başta. ama bir kaç videosu izledim ve verdiği bilgiler araştırılmış ve kaynaklı. öyle atmasyon değil ve gayet efendi anlatıyor.

    buraları okuyorsan bu çizgini bozmadan devam et dostum.
hesabın var mı? giriş yap