• dolar kurundaki yükselişin kamuya doğrudan olumsuz etkisi olmadığını söylemiş/ söyleyebilmiş maliye bakanı nın iddiasıdır.

    başka söze gerek var mı.
  • ssk müdürünün kanun yapma yetkisi mi varmış ? ne kanun çıktıya onu uyguladı bu kanunlar yüzünden ssk açık verdi. şuan bile ssk açık veriyor.
  • bilenler bilir, o dönem tbmm sosyal güvenlikle ilgili tüm yetkilerini kemal kılıçlar'a devretmişti. artık kemal kılıçlar'ın ağzından çıkan her emir bir kanun'du. şaka lan şaka. böyle bir şey yoktu. kemal kılıçdaroğlu her devlet memurunun yaptığı gibi bu siyasetçilerin yaptığı kanunları uyguladı. yani işini düzgün yaptı. işini düzgün yapmayanlar oy avcılığına çıkmış siyasilerdi her zaman olduğu gibi.

    bir şeyi itiraf etmek gerekirse o dönem ben de sgk'da özel kalem müdürlüğünün önündeki koridoru paspaslayan hademeydim. sayın bakan'a sormak lazım emeklilerin düşük maaş almalarında benim de bir dahlim var mıdır? diye.
  • hayir madem bunun yanlis oldugunu biliyorsunuz 13 senedir niye bir allahin kulu duzeltmedi diye sormazlar mi adama? 13 sene ne yaptiniz duzeltmek icin?

    yonetim bicimine kadar degistirmeyi biliyorsunuz da bi maasi mi degistiremiyorsunuz? yazik kimi kandiriyolarsa.
  • bu mantikla sucu allaha yuklemek de mumkun. fantastik bir ulkeyiz.

    --- spoiler ---
    sayın demirel’in 1991 yılında popülizm sonucu emekli yaşını 38’e kadar indirmesidir. o dönemde de ssk’nın genel müdürü kılıçdaroğlu’dur.kilicdaroglu'nu da yaratan allahtir.
    --- spoiler ---

    edit: taytsiz kral'in uyarisi ile, -de ayri.
  • yahu bu adam emekliye zam yapılırsa yunanistan gibi oluruz dedi, şimdi de maaşlar düşükse kılışdar'ın suçu diyor.

    demek ki şu an krizde değilsek, yunanistan değilsek kemal kılışdar'ın geleceği görmesi sayesinde.

    kendi kalesine gol atan beyan, yemedik ulan yemedik.
  • ışte adamların taktiği bu kadar basit. boşa salla nasıl olsa tutturuyoruz düşüncesi zira sokakta, metrobüste bunların kendileri gibi cahil yandaşları hala bu durumdan kılıçdaroğlu nu sorumlu tutmakta.
  • bence istabbul'un fethi'nin de payı oldukça büyük. yeni çağa girildi, yeni ticaret yolları coğrafi keşifler sonra kapitülasyonlar falan derken türk parası değer kaybetmeye başlamşajfkjakfkşlkalf...

    acı ama gerçek şu ki malesef bu sözler hedeflenen kesimde her zamanki gibi karşılığını bulmaktadır. (bkz: hüloooğğğ) .
  • yüzlerce binlerce yıllık bir evrimin sonunda bize evrile evrile bu beyanatı verenler mi düştü?
    (bkz: ateistler hadi bunu da açıklayın)
hesabın var mı? giriş yap