• en heyecanlı atraksiyonu okuldan kaçmak olması gerekirken, olay ne ara bu boyutlara kadar geldi, inanılmaz geliyor bana.

    --- spoiler ---

    trabzon'da bir lise öğrencisi, tartıştığı kız arkadaşının yanına gelerek kafasına silah doğrulttu. silahı ateşlemesi ile ağır şekilde yaralanan genç, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. lise öğrencisinin çantasının içinde "karşılık bulabilseydim böyle olmazdı" yazılı not bulundu.

    --- spoiler ---

    haber
  • o yaşlarda duygularını daha yoğun yaşıyor çocuklar, allah rahmet eylesin, her şeyi düşünerek yapacaksın bu hayatta, çok gereksiz insanlar için güzel canınızdan vazgeçmenin anlamı yok.

    acı, ayrılık ve kabulleniş her zaman olacak, bu insanı daha güçlü hale getirir. seni istemeyen bir insanı zorla istemek insani karaktere yakışmamalı asla.
  • sabah sabah darmadağın eden genç. ah güzel oğlum, senin yaşlarında benim de bir evladım var. annenin yerine koydum kendimi paramparça oldum. değer miydi? ah yavrum hiçbir şey senin canından kıymetli değildi. çok üzgünüm...

    edit: bir kaç yazarın bu konudaki söylemlerini okudum.anne baba değilseniz yorumlarınızı kendinize saklayın! oturduğunuz yerden klavye delikanlılığı yapmak kolay tabii. bakınız hakaret içeren cümleler sevenlerini üzer. böyle bir platformda olmanız size kimseye bu denli hakaret etme ve yorum yapma hakkı vermiyor! kimse evladını bu şekilde kaybetmek istemez. ayrıca lütfen kendi gençliğinizle veya başka çocuklarla kendi çocuğunuzu kıyaslamayın. hepsinin dünyası apayrı. o yaştaki kimi çocuk duygularını doruklarında yaşar ve kontrol etmekte güçlük çekerler. kızlar da erkekler de çok acımasız olabiliyor. mesela gözlemlerime göre bu nesilde akran zorbalığı had safhada. bu açıdan düşünüp konuşursanız iyi olur.

    yalnız o silahı nereden ve nasıl bulduğu önem arz ediyor. burada iş maalesef ailelere ve daha sonra eğitimcilere düşüyor.
  • suçsuz günahsız kıza zarar vermediği için beni sevindiren liselidir.
  • çocuklarınızı ağam, paşam diye büyütmeyin, ağa veya paşa olmadiklarini, büyüduklerinde bir kız tarafından reddedildiklerinde anlıyorlar ve sonuçları böyle ağır olabiliyor. her zaman her istediğimiz olmayabiliyor, bunun bilinciyle buyumeli cocuklar.
  • yeni nesil ölmeyi bayılmak mı sanıyor acaba, inanılır gibi değil şu yaşananlar.
  • neyse ki kızı vurmamış.

    çocuk kendine anasına babasına yazık etmiş.
  • bir kız/kadın için ölmek dünyanın en aşağılık işi. layığını bulmuş.
  • allah rahmet eylesin ancak eğitim ailede başlıyor, hayatın önemini ve böyle geçici duyguların heves olduğunu çocuklarınıza aktarın. ailesine sabır dilerim…
  • o yaşlardaki halim bugün karşıma çıksa tokat manyağı yapardım. ergenlik çok rezil bir süreç. libidonun da fazlası zarar kardeşim.
    (bkz: bir am uğruna ya rab ne güneşler batıyor)
hesabın var mı? giriş yap