• işten gelmişim, afedersiniz köpek gibi çalışmışım yorulmuşum, kapıyı bir acıyorum o ne? hanımefendinin sipariş verdiği "taze ekmek ve yer fıstığını" unutmuşum. başlıyor kavga, iddiaa eki olsa unutmazsın dır dır dır, eeee amına koyayım böyle işin diyerek üstümü değiştirmeden bakkala gidiyorum. geliyorum, olaylar uzuyor, atletico madrid/real maçı var, izleyemiyorum, poyraz karayel cıkmıs onu izliyoruz. bal dudaktan öpeyim barışalım diyorum, hala yer fıstığında kalmış aklı, uzatıyor. internete gireyim bari ilgilenmeyeyim diyorum, başlıyor "geldiginden beri suratıma bakmadın" diye, hasta mısın kızım sen diyorum, ağlıyor. eeee amına korum böyle işin ama, sikerim böyle dünyayı..

    edit: allahını seven su baslıktaki kadınların olaya yaklaşımını, bana ettikleri hakaretleri incelesin. sonuça, kısa yoldan ulaşmanın en basit yolu. utanç duyuyorum. bunlar çoluk çocuk doğuracaklar, eğitecekler. yazık.
    köpek mi demediler, ahlaksız, kadını mutlu edemeyen embesil mi olmadık. fakirliğimiz, cahilliğimiz kalmadı.
    ne diyeyim karagözlüm, haklısınız. ona da kabul. ama ne olu r, 25 yaşında 2-3 ilişki yaşayıp bana ilişki guruluğu yapma, ricamdır. kadınlığından değil, insanlığından saygım var, küfür et, ama çok bilmiş olma.
  • "kadınların her olayda kendi halı görme " egoistlikleri de eklenince hiç çekilmiyor.
  • (bkz: köpek gibi çalışıp akşam bir de kocaya hizmet etmek)
    edit didit: ahahaha ne kuyruk acınız varmış arkadaş...
    kusur bulup eksilemek için bu ne çaba böyle?
    güldürdünüz akşam akşam:))
    efendim ne deseniz boş. var böyle bir durum , siz kabul etseniz de etmeseniz de ...
  • türk erkeğinin en büyük sorunlarının başında gelir.
  • aile olamamış karı kocalarda yaşanır.
  • ee oda çalışıyor üstüne eve gelip yemek yapıyor giysilerinide yıkıyordur onlar nolcak
  • kopek gibi çalışıp eve geldikten sonra evdeki bireylere kopeklenmenin bir sonucu olabilir. e haliyle tek kopek siz değilsiniz.
    hep diyorum, hayatınızdaki kadını gercekten kicinizla degil de kulaklarinia biraz olsun dinlerseniz en huzurlu hayata bir anda sahip olursunuz. ama bir eliniz donunuzda "he he" tavrı ile dilerseniz o kadını, köpekliginizin sonuçlarına da katlanacaksınız.
  • maalesef hayatın gerçeğidir.
hesabın var mı? giriş yap