• acarkent, anadoluhisarı, nişantaşı, ortaköy ve mecidiyeköy'de şubesi olan hem cafe hem pastane. herhangi bir katkı maddesi kullanmadan organik tahıl unuyla şahane tuzlular yapiyorlar. kremalarını vıcık vıcık yağ yerine inceltilmiş beyaz çikolata ile yaptiklarindan pastalari da baymiyor.

    mecidiyeköy'deki en yeni şubesi. buranın avantajı yemek servisi olması. iş köyünde profilo alışveriş merkezinin basık havası eşliğinde yemek yemekten daralanlar için güzel bir alternatif.
  • mecidiyeköy'de öğle yemeklerimi yediğim süper mekan. organik tahıl unlu ekmekleri şahanedir. bol sebzeli menüleri mevcuttur. bir de john's coffee ürünlerini satar. filtre kahvesi hem starbucks'a hem de gloria jeans'e fena koyar.
  • sabah işe giderken la vitadan dışarı yayılan enfes kokuya dayanamaz poğaçalardan alırsınız ama işe gidip çayla beraber yemeğe başladığınızda (ara sıra ) içinden çıkan saç kıl ve yumurta kabuğu ile organik ürün üretmenin hakkını fazlasıyla verdiğini düşünürsünüz. bazı sabahlarda iğrenç soğan sarmısak kokusu yayılıyor artık sabah sabah ne pişiriyorlarsa. birde pakmaya yerine kendi özel mayalarını kullanıyorlarmış.
  • kat kat milfoylu pastasi ve alman pastasi cok kotu, lezzetsiz. tuzlularini bilmem ama bir daha tatli denemem.
  • istiklalde de bir şube açmış mekan. sözlükte görene kadar başka şubeleri olduğundan bihaberdim. mecidiyeköydeki pan panın kapanmasıyla oluşan tahıllı simit ihtiyacımızı en güzel şekilde karşılamıştır. menemen ve omletleri de pek bir lezizdir ayrıca. başarılarının devamını diliyoruz.
  • istiklal'de açtığı şubesiyle gönlümü fetheden, bağdat caddesi ve nişantaşı'ndan sonra bir tane daha müdavimi olacağım şubesi açılan şahane pastane/kafe.
  • gerçek çikolata tanecikleri, gerçek fındık parçaları ve gerçek kurabiye kırıntılarının gerçek adresi. * *
  • istiklal caddesinde, oda kule'den tünel'e doğru giderken sağdaydı bu lezzet diyarı mekan. şimdi yerinde dondurmacı var.
    staj zamanımda öyle güzel yemekler yedim ki orda, şimdi her önünden geçtiğimde olsa da gitsem tekrar diyorum.
    ahh ah!
  • pastalarına bilmemnelerine lafım yok, lakin geçtiğimiz sene la vita'nın vakumlu tenekedeki kahvesini aldım. hatta dur dedim, gözüm doymadı, hem french vanilla hem de irish cream deneyeyim. eve geldim, elle açılır konserve kutusu mantığıyla kapatılmış olan kutuyu açmamla mutfağın her noktasına filtre kahve fışkırması bir oldu. dedim olan oldu, herhalde hatalı paketlenmişti, bunu temizlemeye kalkışmadan ikinci kutuyu da açayım. o da aynı şekilde patladı. iki kutuyu da alıp bir daha gerisin geri gitmeyi hiç gözüm yemedi. kahveler de ayrıca hiiç güzel değildi. ne koku ne lezzet...
hesabın var mı? giriş yap