• ya o kadar çok kötü insan var ki aramızda sana ne kardeşim başkasının hayatından ister yapar ister yapmaz .https://twitter.com/…tatus/1262055441057619970?s=19 eğer başka sonuçları olmayacağını bilmesem tc no'su ile kayıt olunmalı her platforma.
  • ben anlamıyorum bu dangalakları! kadına şiddete hayır deyip sağda solda tweet atıp post paylaşıp psikolojik şiddetin alasını yapıyorlar!
    yahu kadın size bunu açıklamak zorunda mı? belki içinde yara, belki umursamıyor ama özeli bu konu. bir kadına yaşını sormaya imtina ederken böyle bir konuyu dan diye sormaya cesaret ediyor olmaları iğrenç! hem de samimiyetin olmadığı birine. hoş samimi olsan da iğrenç ama...

    annelik kutsal değildir! her kadın doğurmak zorunda değildir. doğurmak ayrıcalık değildir! doğurmayı istememek, doğurmamak, doğuramamak asla eksiklik değildir! herkes çenesini kapasın artık!
  • bir kadını, özelini açıklatmak zorunda bıraktıran o çenelerinizin bağına tüküreyim dedirten gerçekten de haklı serzeniştir.

    başkasının hayatına müdahil olma, soru sorma hakkını kendinde bulan insanlarımıza da pes artık!
  • son derece haklı sitem. kadın çok haklı. bu nedir yahu? insanlarla birebir iletişim kuruyor olmak her boka maydanoz olma hakkı tanımıyor. bu psikolojik şiddet sosyal medyanın her alanında yaşanıyor. insanların özel hayatlarına karışmak internetin raconu oldu.

    ayrıca kadının bir problemi olmasa da çocuk yapıp yapmamak kendi tercihidir. bu mesele de sadece eşiyle kendisinin meselesedir. adı üzerinde özel hayat. kadının bu açıklamayı yapmaya mecbur kalması üzücü ve düşündürücü gerçekten.
  • bir kadın için belki de en hassas olduğu konuda gururunu kırıp, kişisel eğitimini tamamlamamış ahlaktan yoksun cahil insan ordusu için yaptığı açıklamadır.
    kadınıyla erkeğiyle ülkenin ciddi bir oranı, başkalarının hayatını kenide dert eden,bunu dile getirmekten haz duyan adeta mahalle dedikoducusu gibi insanların özel hayatını didikleyen insanlardan oluşuyo. genelleme yapmasak da gerçekten insanıyla hükümetiyle sittin sene bir arpa boyu yol katedemeyecek zavallı bir ülke
  • hazal kaya’nın konuşmasını dinledim. o kadar haklıki kastetdiği bu kadının yasadıkları işte. çocuk doğurmamak bir kadını daha az kadın yapmaz. çocuk istememek çocuk istemek kadar normaldir. kaldıki larissa gibi özel nedenlerden çocuğu olmayan binlerce kadın var.evli yada yetişkin kadınlardan böyle bir beklentinin olması şiddettir. ki şu durumda çocuk yapmamak aklı basında bir birey için en mantıklı harekettir. hazal kayaya bütünüyle katılıyorum ve anneliğin kutsal sanılmasında rahatsız oluyorum.
  • instagram üzerinde gördüğüm en masum güzellikte olan kadınlardan biridir larissa kocasıda bir o kadar yakışıklı, bu naif kadını böyle hissetirecek ne yaptınız neden böylesiniz? gerçek hayatta hiç tanışmadığınız, sohbet etmediğiniz yakınlık göstermediğiniz birine siber zorbalık yapmak size iyi mi hissetiriyor buna ne gerek var? sizin hayatınız yine sizin sebep olduğunuz olumsuz düşünce ve enerjilerden berbat durumda olduğu için başkalarıda öyle olsun istiyorsunuz ama size bir sır vereyim siz azığınıza ne koyarsanız iyi,niyet,tebessüm veya güzellik hayatınız bununla dolmaya başlar nasıl ve ne şekilde yaşarsanız yaşayın ölçü böyledir çünkü. hırslarınız, kıskançlıklarınız ve bencilliklerinizi törpülemedikçe kendinizi bu anlamda iyileşmek için eğitmedikçe hayatlarınız cehennem olmaya devam edecek.
  • herkes üremek zorundaymış gibi bir de kadını açıklama yapmak zorunda bırakmaları çok üzücü bir durum. bu da bir çeşit akran zorbalığı galiba. çocuklu insanlar tarafından çocuksuz çiftlere yapılan zorbalık.
  • bu serzeniş sonrasında şunu okuyacağız yorum olarak muhtemelen: "canım tedavi artık çok kolay. deneyebilirsiniz". buradaki "canım"ı anladınız siz. akıl verme canım'ı. yani "ben doğurdum çok güzel. senden daha üstün ve bilgiliyim. allah herkese versin"
    iğrençsiniz. rezilsiniz. topunuzun canı cehenneme.
  • ben bu konularda her zaman hassastım.
    ama benden de hassas birini, bebeğimi kaybettiğim gece yanımda olan bir akrabamda gördüm..
    beni teselli etmek için değil, gerçekten , kendi acısını yüreğine bastırdı ve bana “ senin en azından çocuğun olabiliyor, keşke benim de olsaydı da senin yaşadığın şeyi yaşasaydım!”dedi...hiç unutmuyorum, o haldeyken dahi neyi neyle kıyasladığını anlamıştım..
    evlat sahibi olamamayı, evlat sahibi olup da kaybetmenin acısıyla bir tutan yürekler var.. bunu, evlat acısı gibi gören hassas kalpler var..
    yapmayın, etmeyin, kıyaslamayın, yarışmayın artık insanlarla..

    kendinizi sevin, çocuğunuzdan bile önce, lütfen kendinizi sevin..yoksa, kıracak, dökecek, kirleteceksiniz..daha fazla, daha büyük öfkeyle!
hesabın var mı? giriş yap