• asli philadelphiada bulunan bir universite.
  • eskiden milli reasurans han'in icinde olan, 2-3 sene kadar once nisantasi'nda, rumeli caddesi uzerindeki burger king'in ustune tasinmis olan ozel okuldur. moda bolumu bas ogretmeni georgia'li natia nemsadze idir. ucreti neredeyse yurtdisindaki okul ucretleri ile aynidir. itkib'in her sene yapilan geleneksel tasarim yarismasina ogrenci yetistirmekle taninir. ogretmenler tekstil ve konfeksiyon piyasasi ile surekli irtibatta olduklari icin, mezunlara da is bulma imkani da mevcuttur.
  • lasalle international academy adını kullanan okul. merkezi aslında kanada'da olmakla beraber 1993 yılından beri de nişantaşı'nda faaliyet gösteriyor. 18 ülkede 21 tane şubesi varmış.
    mezun olup birşey beceremeyen ve başaramamış kişiler bilmeme rağmen yetenekli insanlara büyük katkı sağladığına da şahit olmuşluğum vardır. genellikle üniversiteyi kazanamayanlar tercih ederler. ayrıca natia çok harika bir hocadır(mış) ama yine de okulun pek matah birşey olmadığını kabul etmek gerekir.
    http://www.lasalleakademi.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.
  • her sene öğrencilerinin tasarimlarini, ünlü mankenler eşliğinde sergiledikleri defileyi bu akşam yildiz sarayi'nda yapacak olan okul.
  • eğitimi toplam 4 dönem sürüyormuş. dönem ücreti bu sene 2000 $ olarak belirlenmiş. kayıtlar başlamış, dersler ekim'de başlayacakmış.
  • "katılımcılara verilen belgeyle, tc üniversitelerinden mezun olan iç mimarlara eşdeğer imkan sağlayan kurumdur. buna göre ya mf4 puanı kasarsınız ya da puan kasmaz bu kuruma başvurursunuz." olarak anladığımdır.
hesabın var mı? giriş yap