• lc waikiki yönetimi tarafından çalışanlara gönderilen e-postada lgbt’leri andırdıkları gerekçesiyle gökkuşağı, tek boynuzlu at gibi figürlerin kullanılmaması gerektiği belirtildi.

    kaynak

    edit: şu sıralar twitter trendlerde ilk sıralarda lcw olduğu için dikkatimi çekti.

    edit3: firmayı linçlediğimi söyleyip ömür boyu sürüneceğimi iddia edenler oldu. bu denli tarafsız bir paylaşım yapmama rağmen böylesine tepkiler almak harbiden garipmiş. lcw’nin avukatlar ordusu peşimde olacakmış nerde bizim ekşi barosu ne de olsa çoklu baroya geçiyoruz.

    edit4: gelen bir iki uyarıya istinaden paylaşılan e mail entyden kaldırmak durumundayım.
  • lcw maymunu şu anda mezarında ters dönüyor. muhtemelen tüketici şikayetleri sonrasında böyle bir uygulamaya giriştiler çünkü bir süredir özellikle twitter'da yeşil toplu hesaplar tarafından boykot çağrıları yapılıp duruyordu. ilk yıkamada paçavraya dönen giysilere yıllardır şikayet yağmasına rağmen hiçbir şey yapmadıkları halde peri masalı karakterleriyle cebelleşmeleri de ülkedeki zihniyetin geldiği noktayı harikulade özetliyor aslında.

    twitter'da tepki gösterilen kıyafetlerden bazıları:
    örnek 1
    örnek 2
    örnek 3
  • çomarlık göstergesi ufak detaylardandır.

    kararı alanları tebrik ederim. bence yetmez, renkli tüm ürünlerin satışlarını da durdurun. siyah ve beyaz neyinize yetmiyor.

    maazallah mağazalarınıza giren sosyo ekonomik statünün magmasında yaşayan insancıklar ibneliğe falan özenir de bu vebalin altından kalkamazsınız.

    edit: bağzı şeyler.
  • oha lan. çocuğumuz tek boynuzlu at ve gökkuşağı sevemeyecek mi?
  • eksik yazmışlar, instagramda bulunan gökkuşağı filtrelerini falan da mağaza içinde yasaklasalarmış bari.
  • çomartv istanbul'dan bildiriyor: tek boynuzlu at tişörtü giyen 8 yaşındaki s.t. eşcinsel oldu...

    (bkz: çomaristan'da sıradan bir gün)
  • doğruyu görmek için iyi oluyor.

    herkes tarafını belli etsin ki; günü gelince kıvırmasın. tarihten ders almadan, araplara götünü dayayarak iş yapanlar yarın o götü kaybeder. lgbt'leri insan yerine koymayan, yarın seni beni de insan yerine koymaz. bunlar hep şov. kendini kanıtlama çabası.

    edit: cinsel eğilimimi sorup durmayın heteroseksüelim amk. insanların özgürce yaşamasını istemek için illa mensubu olmaya gerek yok.

    buradaki iki yüzlü insanlara sormak istediğim tek bir şey var. eğer yarın bir özel şirket çıkıp "başı örtülü insanlara satış yapmıyoruz" derse aynı ılımlı davranışları sergilemenizi isterim.

    edit 2: insanı insan olarak sevin. kimin hangi görüşten, hangi eğilimden, hangi dinden olduğu önemli olmamalı. yeni yüzyılın en büyük sorunu ırkçılık değil ötekileştirme oldu.
  • bu insanlar gerçekten hasta dedirten bir durum.
  • 7 sene lcw de calismis birisi olarak teyit etmek icin arkadaslara telefon actim.
    kesinlikle patronlardan boyle bir mail gelmemis, fikri mulkiyet haklarindan boyle bir mail gelmis. icerikde de baska durumlar varmis mesela misir a kamuflajli urun gonderilemiyormus gibi yasakli listeler eklenmis.
  • ahaha ulan bir tek renklerle kavga etmemiştiniz.
hesabın var mı? giriş yap