• göztepe´nin anothosis famagusta´dan transfer ettigi, daha once fransa 2.ligi ekiplerinden tours´da da oynamis, monaco altyapisinda yetismis, köken olarak alsas-loren almanlarindan olan 27 yasindaki fransiz stoper.
  • iyi niyetli , uyumlu fakat mevcut hedeflere uygun olmayan defans oyuncusu. öncelikle fizik olarak çok zayıf, teknik kapasitesi zaten sınırlı, oyun zekası neredeyse hiç yok, böyle olunca oynattığımızda süper lig seviyesinde sorunlar yaşıyoruz. yine de bütün takımı komple değiştirmek hatası yerine bu sene rotasyonda kullanılması doğru bir karar oldu.
  • mevcut hedeflere uygun olan oyuncuların "yataş"a bağladığı şu günlerde aslanlar gibi topunu oynayan futbolcudur. mücadeleci taraftara yakışan mücadeleci oyuncudur kendisi. ne demiş koca kaptan gürsel aksel:

    biz bugüne kadar göztepe'de formamıza hiç ihanet etmedik, ettirmedik. size şerefli bir forma bıraktık!
  • teknik ve fizik olarak süper lig seviyesinde olmamasına rağmen varını yoğunu ortaya koyan adeta ekmeğini taştan çıkaran savaşçı stoper sol bek.

    hata yapar, yetersiz kalır vs ama müthiş de disiplinli. yedeğe koyarsın hatta deplasmana götürmezsin yine de gık demez. haftalar sonra aniden formayı verirsin çıkar aslanlar gibi oynar. kendi bölgesi dışında bir pozisyona koyarsın yine gık demez verilen görevini yapar. kendine iyi bakar. kilo almaz, kondüsyonunu yüksek tutar. anlaştığı parayı alır. zırt pırt para konuşmaz, şikayet etmez.
  • gonderilecegi yonunde haberler cikan oyuncu. umariz yalandir. takimda gonderilmesi gereken o kadar adam varken leo gibi bir gorev adamini gondermek akil tutulmasi olur. ilk 11 adami degil ama her takima lazim olan bir joker oyuncudur.
  • formayı yüreğine giyen adam.

    yolun açık olsun.
  • efsane göztepe'de yalnızca 2 sezon forma giyerek unutulmayacaklar arasına girmiş fransız futbolcu. stoper ve sol açık olarak oynayabilen, yedek kaldığında asla sorun çıkarmayacan, topun önüne yatan, canını dişine takıp koşan, hırsla mücadele son derece karakterli ve efendi bir sporcudur kendisidir.

    ne yazık, 2 yılın ardından kendisine ancak çerez parası teklif edildi ve kulüpten ayrılması sağlandı. üstelik "aklı ve kalbi göztepe olanlarla devam edeceğiz" açıklamasına rağmen. üstelik taraftara rağmen, hem de "kulübün sahibi taraftardır" denmesine rağmen.

    instagram sayfasında yapılan yorumlara bakarak ne denli sevildiğini ve nasıl bir göztepelinin kaybedildiğini anlaşılabilir.

    güle güle büyük kaptan, o pazubandı takman bizim için de büyük bir onurdu! yolun açık, başarıların daim olsun. inşallah yine dönersin izmir'e...

    yorumlardan alıntılar:
    - sametanilmeric: şimdi uzaklardasın hayallerdesin rüyalardasınn
    - snnkll kendine iyi bak biladerim değerini bilirler insallah ???
    - grkempek1925 good luck on your new team we will never forget you ??? göztepenin biladeri
    - mertural1925: canım yanıyor, yüreğim kanıyor sen her zaman bizim başımızın tacısın leo hoşçakal
    - bulentdmrsn: kardeşim sıkı giyin oralar soğuk olur üşütme hasta olma seni seviyoruz ????????
    - munal35good luck leo love you bro
    ozancamli: feeling bad from our point but for your future happy bro ,have luck gözgöz will never forget about you
    - gulcan.1925: seninle anlaşamayan seni sevmeyen varsa sorunludur zaten ya leo size emanet dadaşlar.. leo biladerimiz yolun açık olsun güzel yürekli insan...
    - olci_35: ulen adamsın be, o kadar yürekten oynadı ki , bizden biriydi dadaşlar sahip çıkın leoya
    - ezgi_kosvur_gokhan: güzel adam erzurumla ilk maçta burnumuzun diregi sızlayacak demek ?????? yolun açık olsun ??
    - rafetozkaran: kimseye degil bir tek sana üzüldüm biladerim .. harbiden adamsın gerisi hikaye zaten
  • göztepe’ye geri dönmüştür sözleşmesi 1+1 senelik.
  • geçen sezon süperligde en fazla süre almış futbolcudur. bu bile nasıl bir sporcu olduğunu anlatmaya yeter. umarım bu sezon daha çok adını duyarız. evine tekrar hoşgeldin göztepe’nin çocuğu.
  • göztepemize yeninde hoşgelmiş, her zamanki gibi yüreğiyle oynayacağına şüphemiz yok. ama transfer politikamız açısından beni çok rahatsız etmiştir. klübün yine ne yaptığı, ne için yaptığı anlaşılamamıştır. tıpkı jerome varken ereni aldığı gibi (
hesabın var mı? giriş yap