• levent metrosu'nun metrocity girişini kendisine ev bellemiş sevimlilik abidesi tosun. cinsiyetini bilmiyorum; ama tam bir tosun. her sabah işe giderken görüyorum. istisnasız her sabah uyuyor, hem de dünyanın en rahat insanından bile daha rahat uyuyor o sabah hengamesi arasında. koşuşturmalar, gürültüler.. hiçbiri umrunda değil; hele güneş vurmuşsa, karnını göğe kaldırıp, sırt üstü uyuyuşu var ki, değmeyin keyfine.

    şurada bu tosun için bir instagram hesabı açıldığını görünce, tek ben değilmişim bu sevimli misafirin farkında olan dedim kendi kendime: https://www.instagram.com/…tmetrosununuyuyankedisi/

    sabahlarımız şen oluyor sayende. öpücükler.

    edit: kedimiz dişiymiş. yazar arkadaşlar bilgilendirdi. sanırım biraz ünlü oldu; umarım bu ün kendisine iyilik getirir. biz onu, orada tanıdık; orada mutlu olduğunu gördük. kendisi için ne iyi olacaksa o olur umarım.
  • 4 levent metrosunda da bu arkadaşın babası duruyor* yeni levent çıkışı tarafında. gerçekten küçücük canlar nasıl da mutlu ediyorlar bizi.
    iyi ki var olanlardır *
  • fotoğraflardan anladığım kadarıyla dişi bir kedi. ayrıca dişi bir kedi aylardır oradaysa ve etrafında yavruları yoksa büyük ihtimal daha önce evcil bir kediydi. kısırlaştırıldı. daha sonra sahipleri tarafından ya sokağa atıldı ya da kedi evden kaçtı bir daha evini bulamadı. zaten insanların arasında bu denli uyuması da daha önce bir ev kedisi olduğunu gösterir.

    sokaklarımızın, ülkemizin bu canlılar için ne denli tehlikeli olduğunu biliyoruz maalesef. o bölgede yaşayıp evini paylaşacak bir yazar arkadaş bence kendisini ev arkadaşı olarak alabilmelidir.
  • istanbul'a bir dahaki gidişimde üşenmeyip 4. levent'e gidip kendisine merhaba diyerek hac vazifemi yerine getirme konusunda kendime söz verdiğim hanımefendi*
  • şişhane durağı'nda olan ve topkapı/ulubatlı durağı'nda olanla baya çete olmuş tipler.
  • kedi'mizin internet erişimi olsaydı şu başlığı açardı herhalde

    (bkz: ben uyanıkken ortalıkta görünmeyen insanlar)
  • ya keşke söylemeseydiniz. yeminlen manyağın biri çıkar eziyet eder ya da öldürür diye korktum şimdi.

    cezalar zaten yok, ondan da yırtmak için bulunacak savunmalar bile aklıma geldi. ya "ramazan günü kendi cinsiyle çiftleşirken gördüm" ya da "ramazan günü su içiyorum diye içki içiyordu" gibi sebeplerle bu hayvanının canını yakarlar. istanbul'da olsam gider eve alırdım.
  • insansever kedi.
  • insanlığınızı unutmayın, hayvanları sevin.

    depreşmişsinizdir bu da bonus olsun

    tanım: güzel canlıdır.
  • 4. levent emniyetevler çıkışında şişman bir eniştesinin bulunduğu kedidir. bilen bilir, o kadar kilolu ki...
hesabın var mı? giriş yap