• islam güzellemesi yapıp ''gerçek islam bu değil'' diyenler genelde imanın ve islamın şartlarına uymayan namaz kılmayan oruç tutmayan ''abi inanıyoruz işte yaqqq' diyen tayfa. islam tam olarak budur.
    şimdi bu başlığın altına da ''gerçek islam bu deeeeel'' diyenler toplanacak, onlarında profillerine bakın ne diyeceğimi anlayacaksınız.
    1000 yıldır bu din adına katliamlar yapan herkes ya halife ya şıh ya şeyh ama hala gerçek islam bu değil diyorlar. olm bu gerçek islam 1000 yıldır nereye saklanıyor da bir tek siz biliyorsunuz.

    edit: (#110193955) ''tanım: ortalığı aklı sıra karıştırmak isteyen bir eşcinselin zırvaları.'' hem doğrulayıp hem zırva demen dopal tabi. demek ki zırva değil.
  • kimse kimseyi öldürmesin. suç işleyen cezasını çeksin tamam ama ceza demek illaki ölüm değil ki. ortaçağ'da hadım olayı vardı mesela. bugün ise pasif bir gay e bunu uygulasalar ameliyat bedavaya geldi diye sevinir muhtemelen. yani insan olarak değerlendirelim, yaratılanı sevelim yaratandan ötürü diyelim. suç işleyeninde cezasını mahkemelere bırakalım.
  • tartışmalı konularda aha da siz de böyledir demek yersiz olmakla birlikte tarihsel eksikliğinden dem vurmak ayrıca beyhude. bilimden gram anlamıyorsunuz yakıştırması başka türlü izah edilemez nitekim.
    islam sınırları belirler, hüküm allah'ındır. ceza verilecek yer dünya değil, öte dünyadır. bi yaratıcıya inana da yasakladığı şeye bak inandığın bunu cezalıyor demek abesle iştigaldir. kimse ne inanmak zorundadır ne de cezadan korkmak. bunun yasak olduğunu söyleyen ve hak olduğu iddiasında bi din var, kabul edip reddetmek tercihtir. ötesiyle kavga etmek havanda su dövmektir.
    cezası belli olan suçların cezası kuran'da geçer, fazlasını dahil etmek, dahil edenin iftirasıdır. bir hadisin geçerlilik şartı, kuran'la çelişmemesidir. yukarıdakinin çeliştiği aşikardır. melun demek ise bakış açısıdır, islami bakış açısının ise sıcak bakmadığı ortadır. kimse kimseyi illa hoş görmek zorunda değil neticede, yazdıklarından çıkardığım üzere misalen müslümanlara pek de hoş nazarın yok gibi.
    hee dersen ki müslümanım iddiasındakiler böyle böyle yapıyor, yaptıkları barbarlık, amenna. ama dinde bunun yeri vardır ve ahan da böyledir demek boş boğazlıktır. zina sadece eş cinsellere değil, evlilik birliği dışındaki herkese yasaktır. isteyen yapar isteyen yapmaz. inanmayan için sorun olmaz, inanan cezayı göze alarak yapar. ama bu dünyada değildir bu işlerin cezası, öte taraftadır.
  • ben en çok bu davarın islamın ilkel olduğunu düşünmesine takıldım.
    pek sevgili davar; ibni sinadan, mimar sinandan, farabiden, harizmiden, kindîden, ibni heysemden, piri reisten haberinin olmaması beni ziyadesi ile üzdü.
    davarlığının bir başka tezahürü de 19. yüzyılda üretilmiş c4 ün neden bir peygamber tarafından kullanılmadığı oldu.
    pek kıymetli davar; hamamdan çığıra çığıra eureka eureka diye hallenen arşimet acaba senin kadar sevindi mi. hadis buldum hadi buyurun diye.
    sayın ılık götlü davar; ardını dilediğin gibi dövdürebilirsin sana karışan mı var?
    sadece ben ardımı dövdürüyorum diye bunu göze sokman irite edici. bu konuda faşizmi araştırmanı tavsiye ederim
  • gerçek islam bu değil.

    ebu sufyan, hz. muhammedi uhud dağının eteklerinde kovalayıp, senin soyunu kurutacağım diye yemin eden müşrik.

    hind bin utbe hz. hamza'yı vahşi isimli köleye öldürtüp, savaş alanında ciğerini yiyen yamyam.

    muaviye ebu sufyan ve hind bin utbenin oğlu. hz aliden halifeliği çalmış, hanedan kurulmayacak anlaşmasını hiçe sayarak emevi hanedanını kurmuştur.

    yezid muaviyenin oğlu. hz. hasan ve hz. hüseyin'i kerbela'da şehid eden mahluk. adı küfür olarak kullanılır.

    işte bu takım islam'ın içine 140 bin hadis soktu. "her kim ki bir hadis uydurur, o hadis eğer gerçekten söylenmişse uyduran cennete gider" dediler.

    hadisleri akıl ve mantık süzgecinden geçirmeye çalışanlara, bugün bile "kuran müslümanı" diyorlar. güya hakaret ediyorlar kendi kafalarınca.

    işte tam bu yüzden gerçek islam bu değil. gerçek islam kerbelada hz. hasan ve hz. hüseyin ile öldü. bu uydurma islam. hadis islamı. emevilerin islamı. ebu sufyan'ın, hind bin utbe'nin, muaviye'nin, yezid'in islamı.
    hind bin utbenin adının yanına r.a yazanların, allah ondan razı olsun diyenlerin islamı.

    hayır olmasın. allah hiç birinden razı olmasın. ne bu piçlerden, ne de onların uydurduğu hadisleri mal gibi ulu orta anlatanlardan.

    "benden söz nakletmeyiniz." hz. muhammed.
  • "benden soz nakletmeyiniz".

    (bkz: hazreti oxymoron)
  • doğrusunu söylemek gerekirse lgbtli bireylerin size ne gibi bir zararı var anlamıyorum. size zorla yanaşıyorlar mı? namusunuza mı göz dikiyorlar? çoluk çocuğunuzu mu incitiyorlar? zararsız insanları öldürmek için kendinizde nasıl hak görüyorsunuz anlamıyorum eğer bir sıkıntı varsa bunu yasalar ile çözmeniz gerekir hiç utanmadan gelip buraya pisliğinizi dökmemelisiniz. lut kavminde adamlar lut'un evine gelen iki meleğe göz dikmiş sapkın insanlarmış zorla tecavüzü düşünerek hareket etmişler kendi halinde birbirini seven lgbtli bireyler ile çok farklı bir durum olduğunu düşünüyorum. lgbtli bir birey değilim ama tahminimce zaten hayat onlar için zor niye kimseye zararı dokunmayan insanların hayatlarını daha da zorlaştıralım.

    tanım: oldukça rahatsız edici bir nefret söylemi.

    edit: başlık sahibini sanırım biraz yanlış anlamışım bugün kendimde değildim yine de böyle bir başlığı görünce yazmadan duramadım sonuç olarak baya baya yazılanları algılayamamışım yine de yazdıklarımı silmeyeceğim burada bir köşede dursun.
  • kur'an'daki islamı yaşamıyoruz ki. sahih hadisleri de önemsemiyoruz. uydurulmuş softislam bizimki. sıkıntı yok reis. rahat olsun herkes.
  • adam hadislerle hem de sahih olduğu kabul edilen hadislerle islamın eşcinselliğe bakışını açıklamış. ama sözde müslümanı hala git dibini dövdür karışan mı var demiş?

    bre gerizekalı karışan mı var meselesi değil durum, durum inandığın dinin öğretisi. bir dine inanıyorsan herşeyi ile beraber inanacaksın. işine gelmediği zaman bu gerçek islam değil diyip kaçmayacaksın. adam sana gerçek islami göstermiş. tam olarak gerçek islam budur.

    edit: ayrıca, şeriat hukukunun egemen olduğu 10 ülkede; afganistan, brunei, iran, ırak, moritanya, nijerya, suudi arabistan, sudan, birleşik arap emirlikleri, ürdün ve yemen'de eşcinsel ilişkiye girmenin cezası idamdır. ırak'ta 2003'e kadar ceza verilmemekteyken o tarihten beri ceza verilmektedir. yani zaten şeriat ile yönetilen ülkelerde öldürülüyor.
  • sen haklı bir salaksın.haklısın çünkü, islamın artık ne olduğunu bilmeyen kaşmadı değil. salaksın çünkü, bu insanlar değişimlere kapalı birer andaval. değişmeyin a.k , direnç gösterin. sonunuz afrika kabileleri gibi olsun.

    fikrimce bu salakların tarlalara sürülmesi ve kendi içlerinde bir islam hukuk geliştirip, yalnızca topraktan sorumlu bireyler haline getirilmesi gerekir. sonuç olarak görülecektir ki, somalili mülteciler gibi hepsi bir o yana bir bu yana kaçmaya çalışacaktır. işte gerçek islam budur. lütfen kendi bireylerinizi katledin: parklarda sevişen türbanlıları, din işleri yürüten sübyancılarınızı ve oğlancılarınızı katledin. evrensel hukuk'a uzak olun. (beddua gibi olmuş a.k)
hesabın var mı? giriş yap