• ing. çizgi
    ürün koleksiyonu anlamına da gelebilir.
  • taksim hayal kahvesinin sokağında bir mekan, cumaları kung fu çıkıyor, kötü çalıyor, aralarda dj saçmalıyor, iki arada bir derede karaktersiz bir mekan*
  • istiklal'de bar, barimsi.... ic dizayni duvarlara sabitlenmi$ kimi futuristik objelerle, yanar doner pin-spotlarla, metalik tonda secilmi$ oturma takimlariyla milenyumvari bir gorunume bagli kalinarak ic ferahlatici kilinsa da, gordugunuz goreceginiz en karanlik bar sahnesine sahip olu$u ve buna bagli olarak gorulmeyen muzisyenleri, kapida kimlik kontrol eden chewbacca'si ve gicir uniformalar icerisinde ter kokmayi beceren personeliyle bu mekanin nasil olup da halen topu atmadigi kucumsenmeyecek bir soru isaretidir. iki kere gittim, ikisinde de birbirinden sefil iki grup izledim, isimlerini bile animsayamayacagim $imdi.. line'dan bir gomlek a$agisi icin (bkz: sinema bar)
  • (bkz: gayfe/14)
  • bu sene, hayatimin en muhtesem dogumgununu sahnesinde kutladigimdan, gönlümde manevi deger kazanmis, eskiden cok fazla sevmememe regmen, simdi cok ozel bir yer olan mekan.
  • cumartesi geceleri cornflakesin ciktigi, ve eglendirdigi mekan. tek falsosu iceriye cok fazla insan almalari, ve herkese yetecek kadar oksijen bulunmamasi.
  • hakkında şöyle bir forward mail dolaşan mekan:

    cuma gecesinden beri hala sinir uçlarımı birbirine değdiren olayı sizlerle de paylaşmak istiyorum. sözkonusu taksimde line diye bi mekan,mekanı karalamak gibi bi amacım yok ama çalışanlarını biraz daha titiz seçmeleri gerekiyo bence....

    çiçek’te bi iş yemeğinden sonra ortamlarda biraz bulunmak adına mekana gittim saat 22.30 civarında bizimkilerden henüz gelen yoktu,içerisi garip saplarla dolu olduğundan duvara dönüp bira eşliğinde telefonumdaki oyunları tercih ettim. sonra yamaç aradı “kapıdan bizi alsana” diye,kapıya çıktım yamaç ve tunç gelmişti ama bodyguard arkadaşımız bu şekilde alamayacağını söyledi bende bu durumdaki en güzel bahaneyi sunaraktan”arkadaşlar içerde”dedim. içeri dönüp bi hatundan rica ettim, kapıya çıkarken bodyguardımız yanındakine”ağbi bu kız yalan söylüyo içerde halletti olayı ben takip ettim”dedi. yanındaki de” yok zaten 2 abazayı almam içeri”dedi. tabi benim sinirler patladı içeri girip mekanın işletmecisini aradım ama orda değildii neyseki,yapmam gereken neydi bilmiyorum ama çantamı alıp, çıkmak oldu yaptığım.

    birincisi kimse müşterisine “abaza” ya da “yalan söylüyo”diyemez, ikincisi haftanın en az 3 günü gittiğimiz bi mekanda hafta içi 10 e 1 k bile sorun olmazken ve içerisi sap kaynarken bu şekilde bi tavırda nooluyo...

    bence mekanın işletmecisi artık çalışanlarına hizmetiçi eğitim vermeye başlamalı,şimdi bodyguardlara haksızlık edip hepsi böyle deyipte “bodyguardları koruma ve kurumsallaştırma derneği”ni ayaklandırmayalım.-gerçi korunmaya ihtiyaçları da yok zaten-

    bir olumsuz müşteri ortalama 25 kişiye döner normalde,bu sayıyı aşmış olmakla beraber line a bir daha gitmeyi düşünmüyorum.
  • (bkz: dogru)
    (bkz: sira)
  • sigaradan rahatsız oluyorsanız kendinizi baca içindeymiş gibi hisssetmenize sebep olacak kadar havasız, dar bir mekan.
  • haftaiçi bile tıklım tıklım olan, insanın cinnet getirmesine sebebiyet veren, why nutın sahne aldıgı piyasa mekan
hesabın var mı? giriş yap