• loose change serisinin son filmi.

    her yenilenmis versiyonun ardindan yaziliyor ama yine de yazalim: yenilenmis, ayaklari daha yere basiyor, daha inandirici. niye boyle diyorum, cunku ilkini izledigimde "abi bu kadar salakca bir sey yapmasaydiniz keske" diye dusunmustum zira ikiz kuleler ile ilgili bolumler o kadar altyapidan yoksundu ki pentagon ve 93 nolu ucagin dususu ile ilgili cok bariz tutarsizliklari arka planda birakiyordu.

    bu filmde ikiz kuleler ile ilgili tezler daha oturakli, daha "bilimsel". tabii en onemli sorunu uzerine calisma yapilan "kanit"larin bildigimiz anlamda kanit olamayacagi. yani biri yollamis iste tozlari bunlar da bakmislar. toz nerden gelmis, kimlerden gecmis bilemiyoruz. gerci zaten ne var ne yok toplanmis enkaz sahasindan, kanit toplanacak bir durum da olmamis. onun disinda 7 numarali bina uzerine cok durulmus, iyi edilmis. ne yalan soyleyeyim, begendim.

    tabii dikkatli izlemek lazim, sonra "ben anlamiyorum nasil oldugunu demek ki olamaz" diye ortalikta dolanmayin evrim teorisi basligindan gelip sizi dovuyorlar.
hesabın var mı? giriş yap