• çok sevdiğimiz bir arkadaşımız. umarım en kısa zamanda hapishaneye ziyaretine gidebiliriz.
  • kafasi mizraga gecirilirken ben de uzulmustum. dogruya dogru.
  • tdk'nin arkadaş tanımlarından biri de "bir ortamda birlikte bulunanlardan her biri" olduğu için teknik olarak doğru olan tanımlama.

    ama şairin de dediği gibi:

    lord eddark stark'tan arkadaş olur mu?
    olur, olmaz olur mu!
    ama olmaz olsun.
  • son derece haklı bir söylem. zamanında cemaat tuzağına düşmüş bu pırıl pırıl gencimizi yalnız bırakamamız gerekir. kendisinin üniversitede bilim yapan bir insanken ekmek derdine düşüp birtakım kanallarda röportaj vermeye başlaması, kyk borcunu ödemek için trollük yapmak zorunda kalması ülkemizin bir ayıbıdır.
  • galiba kaptan titanic çalgıcılarına "sazı sözü bırakın, filikalara biniyoruz" demiş. aksi halde furki için güzellemeler, helallik istemeler, birlik beraberlik, arkadaşlık çağrısı yapmak şu dünyada aktroller için namümkün bir durum.

    o zamansa 'heepiiimiiiz, lordeeeşiiiz,"
  • sozluk gibi sicak bir ortamda surekli fitne tohumlari eken bir cahil, benim arkadasim olamaz. ataturk'u sevmek zorunda mi? tabiki degil. nefrette edebilir onun kendi fikri, saygim var. ama cogunlugun sevdigini bildigi bir ortamda hele hele ulkenin kurucusu ataturk'e sen laf soylersen, kusura bakma da sikerler oyle isi. burasi insanlarin birilerine yalakalik yapma ya da gecmisteki feto baglantilarini aktroll damgasi yiyerek ortmeye calisacagi bir platform degil. saplantili ve kutuplastirici zihniyetinden arin yine gel aramiza furkan. ne olursan ol, yine gel.
hesabın var mı? giriş yap