• istanbul metrocity şubesi için konuşuyorum. 15 dakika bekleyip bir garson dahi gelmeyen, sonra kalkıp giderken bunu söyleyince "garson çağırsaydınız o zaman" diye trip atan çalışanlara sahip, kutu kolayı 12,5 liraya satan, dandik, pahalı, kalitesiz bir işletmedir. uzak durun.
  • marmara park'taki şubesinde çalışanların kasıntılığı masanıza kadar sinebilecek değişik bir mekan.ayrıca tatlıları kesinlikle lezzetsiz ve o fiyatları haketmiyor.teras bölümünün ısıtma sistemi ve göz yormayan loş ışığı mekanın tek artısı gibi.
  • restoran zinciri. burda içki satılmasına karşıyım. herkes ağzıyla içmiyor. başka tarafıyla alkol alan çok insan var ülkemizde. sapıtan insan çok olur. alkol satsalar bile limit getirilmeli. yan masalarda insanlar yemek yiyor, rahatsızlık duyabilirler.
  • şube fark etmeksizin pizzaları efsane olan mekan. gerek hamur gerekse malzeme olarak mükemmel. o kadar farklı yerde pizza yedim henüz böylesine bi tada ulaşamadım.
  • capacity'deki şubelerini çok seviyorum. özellikle sıcak kahvaltı tabakları zengin ve leziz. güne böyle başlamak iyi geliyor. siyahi sempatik çalışanları fabi'yi de ayrı seviyoruz. küçük oğlumun en iyi arkadaşı.
  • metrocity de adamakilli oturup biseyler atıştırarak sigara icebileceginiz tek mekan. bu yönü bile yeterli, yemekleri ve tatlilari vasata yakin orta ancak cayi guzel. cay onemli.
  • lunchbox'in beylikdüzü migros şubesine sık sık giderim. dün yediğim yemek kadar kötü bir yemek hayatımda yemedim. tacos soft etli sipariş ettim. menüdeki resimde etin ağırlıkta olduğu bir görsel vardı. "fırınlanmış biftek, pirinç, meksikan fasulyesi, guacamole, sour cream, soğan, chipotle sos ile 3 adet yumuşak taco ile servis edilir. " şeklinde de açıklama yazıyordu ama bana gelen tacos donmuş domatesli pilav içinde büyüteçle zar zor bulunacak şekilde etten oluşuyordu. biftek eti büyüteçle aranıyor, her bir ekmekte birer meksika fasulyesi, soğan hiç yok, bildiğiniz pilavı ekmeğin içine koyup utanıp sıkılmadan getirmişler. birilerinin bu tür yerleri denetleyip kaliteyi koruması lazım. taze sıkılmış havuç suyu istemiştim, havucu biraz sıkıp üstünü suyla tamamlamışlar bariz belli. gerçekten kaliteyi bozmuş ve buna rağmen yüksek fahiş ücretle soyuyorlar.
  • pizzaları iyi. bilhassa ton balıklı pizzası sahiden iyi. otuz lira gibi cep yakmayan bir fiyata böyle bir lezzeti sundukları için alkışı hak ediyorlar.

    diğer şubelerini bilmiyorum ama beylikdüzü marmara park önündeki şubeleri aynı zamanda çok çeşitli insan tiplerinden geniş bir yelpazeye de sahip. farklı uluslardan, renklerden, dillerden, dinlerden insanlar burada bir araya gelmiş. bu yönünü de sevdim. ancak bu durumum can sıkıcı bir yanı da var; mekâna sağdan soldan çok dan dun tipler de tünüyor. ben özellikle araba anahtarlı, sakallı, döşü açık sığırlara maruz kaldım.
  • iflas etmiştir.

    kaynak
  • iflas ettiler haberlerini okuduktan sonra neymiş bu diye bakıp yorumları okumamla beter olsunlar dediğim işletme.hadi fiyatını yüksek tutuyorsun anlarım kiralar falan dersin, bari hizmetini yükseltte adam sansınlar. sonra böyle tepetakla olursun.
hesabın var mı? giriş yap