• gün itibarıyla yeni fark ettiğim ve aşırı derecede rahatsız olduğum içinde bu durumu olur da, mağazaların yöneticileri sözlüğü okur ve konudan ötürü müşterilerin mağdur olduklarını görüp tedbir alırlar düşüncesi ile gündeme getirme ihtiyacı duyduğum büyük bir eksiklik, kalite ile niteliği aşındıran bir vizyonsuzluk durumudur.

    bugün sırasıyla koton a, defacto ya, lc waikiki ye, seven hill e, gittim ve hepsinin de soyunma kabinlerinde elbise denedim ve ortak nokta neydi biliyor musunuz ? tozlu ve mikroplu yerlere çorabımla basmak durumunda beni bırakmaları.

    hiç birinde terlik yoktu. soyunma kabinlerinin yerleri toz içindeydi. ayakkabımın üzerine basmaya kıyamadığım için yere basmak durumunda kaldım. hatta bir mağazada görevliye terlik var mı diye sordum. hayır cevabını aldım. üstelik alaylı bir cevaptı bu.

    müşteri memnuniyetini gözeten mağazalar olsaydı buraları soyunma kabinlerine terlik koyarlardı. tabi bu birazda işletmecilik adabını bilmekle de alakalı bir durum. insanlar talep etmeden karşılanmalı aslında böyle ihtiyaçlar.

    belki bazılarınıza saçma ve gereksiz bir konu gibi gelebilir ama kimse yerlerde birikip artık pamuklaşmış toz kitlelerinin üzerine çoraplarıyla basıp sonra da o çorapla ayakkabısını giyip daha sonrada o pislenmiş çoraplarıyla eve girmek durumunda bırakılmamalı.

    buradan başta söz konusu mağazalar olmak üzere tüm benzer türdeki işletmelere çağrıda bulunuyorum. bu ayıbı en kısa sürede ortadan kaldırın ve soyunma kabinlerine terlik koyun.

    yazarlar bu konunun takipçisi olursa hep birlikte bu eksikliğin düzeltilmesinde pay sahibi olmuş oluruz. lütfen biraz duyarlı olalım.
  • olsa da giymem. benden önce giyenin ayağı kokuyo mu mantarlı mı ? böyle bi risk alınır mı amk
  • sebebi ayakkabıları unutup terliklerle mağazayı terketmeyelim diyedir, tecrübeyle sabittir.
  • bir kere düğün için abiye bakmaya gittim metrocity avm içerisinde bir giyim mağazası,
    kabinde topuklu bir terlik vardı aman yarabbi derisi soyulmuş tabanı kararmış o nasıl bir mikroptur, çıplak ayakla yere basayım daha sağlıklı onu giymekten,
    olmasın sayın arkadaşım inan ayağını keserler mikrop kaparsın, ama tek kullanımlık böyle kağıt, köpük olacaksa kabulüm.
  • yazarlar ne zamandan beri bu kadar duyarsız oldular şaşılacak şey.

    kışın bir mağazanın soyunma kabininde sizden önce çamurlu ayakları ile yere basmış bir kişiden geride kalan yerdeki çamurların üzerine çoraplarınız ile basmak durumunda kalınca görürüm ben sizi.
  • kabine giderken fazladan bir adet pantolon alınır, itinayla yere serilip üzerinde soyunulur.(bkz: öyle göte böyle yarak)
  • mantarlı terlik mi ?

    edit: umarım, başkasının " itina ile yere serip üstüne soyunduğu" pantolonu sen denersin.
  • soyunma kabinine koyulacak terlik neticede çıplak ayağa giyilmeyecek. çorap olacaktır herhalde kişinin ayağında. çorap olduktan sonra mantar da neymiş.

    hem ayrıca sözlükte ne kadar da çok mağaza sahibi varmışta, terlik isteğine karşı garip bir muhalefet sergiliyor, şaştım açıkçası.
  • şahsen 500 tane tanımadığım adam tarafından giyilmiş terliği giymek, tozlu yerlere basmaktan çok daha mide bulandırıcı geliyor bana. ee, her kıyafet deneyeceğim diyene sıfır terlik açamayacaklarına göre, madem titizsin alışverişe giderken evden terliğini yanına alıp çıkacaksın.
  • takım elbise satan mağazalarda genellikle terkik oluyor. günlük kıyafet satan yerlerde ise pek bulunmuyor. sanirim o mağazalara daha fazla kişi gittiği için bir şekilde sorun yaşıyorlardır.
hesabın var mı? giriş yap