• bayıldığım, magnumun kutuda dondurması. gördüğüm kadarıyla sadece 3 çeşidi var şimdilik.beyaz klasik ve bademli. üçünü de deneme şansı buldum.klasiği idare eder. beyazını pek beğenemedim ama bademlisi muhteşem.
  • magnumun şuan için sınırlı sayıda ürettiği klasik, bademli ve beyaz olmak üzere üç farklı lezzetini kutuya koyarak piyasaya sürdüğü muhteşem ürün. 440 ml olmasına rağmen bir kutuyu bir oturuşta yersiniz o kadar lezzetli. umarım magnum crack uzun yıllar boyunca satılmaya devam eder ve çeşitleri artar. türkiyede malesef kutulanmış olarak satılan dondurmalar çok lezzetsiz. sadece şeker tadı var hepsinde. magnum crack piyasadaki bu sıkıntıyı çözerek çıtayı çok yukarı çıkarmış.
  • magnum crack olmuş bir dondurma cidden.

    dondurmayı çocukluktan beri keyifle yerim. o zamanlar kışın asla yemezdim. annemler de yedirmezdi zaten. ama yemeye başladığım gibi sayardım tüm yaz kaç dondurma yedim diye.

    neyse büyüyünce öyle çok yemeyi bıraktım ama kışın da yemeye başladım. şu aralar haftada 2 yiyorum yine.

    neyse, magnum crack işte dondurma saydığım zamanlardaki gibi lezzetli geldi bana. tek başına bir oturuşta biraz bitirmek zor olabilir ama, iki kişi için mükemmel. sevgili-eş işte romantizm falan.

    bademli yedim, üstündeki çikolata cidden öyle kolay kırılmıyor. ve ayrıca o çikolata çok lezzetli. dondurmanın içinde de var çikolata parçaları.

    bugün de beyazı deneyeceğim hadi bakalım.
  • bademli magnum hayranı olduğumdan getir siparişimin birinde ürünlerin içinde olduğunu görünce kış falan demeyip sepete ekledim.

    biraz önce yeme fırsatım oldu. sanırım çikolatanın soğuğa bu kadar yakın olması hoşuma gitmiyor. üstteki katman kalın ve çok hoş. çubuklu versiyonu gibi, ağzınızın ısısıyla eritme imkanınız var. ama sonra bütün düzen bozuluyor. araya çikolataları serpiştirmek bazılarının çok hoşuna gidebilir ama benim gibi çikolatayı eritmek isteyenler için donuk ağızda bunu yapmak zor. ve çikolatayı ısırmaktan cidden hoşlanmıyorum. bence damağa yapışması gereken bir ürün.

    özet olarak beni fikren çok cezbetmedi. ama çikolatasını ayırarak bana verip, dondurmasını yiyecek birini bulursam hayallerimin ürünü olur. bana altta iki kaşık bırakması yeterli.

    ps: pahalı.
  • dün dondurma hastası olmasam da nedense kışın ortasında canımın dondurma çekmesi ile migros’ta sepetime attığım mamul.

    yedim tadı da çok hoşuma gitmedi. maillere bakarken migros’tan gelen alışveriş sonrası ekstrede fiyatını görünce de gözlerim yaşardı. buna verilen para ile iki kilo dondurma alınır. bir de bi iki metheden çıkmış bu ürünü. bu arkadaşlar algida pazarlamada mı çalışıyor yoksa pahalı herşeyin güzel olduğununu sanangillerden mi çıkaramadım ama benim için magnum crack defteri kapanmıştır , böyle fahiş olabileceğini tahmin etmememden dolayı etiketini görmeden alan , sanal market uygulamasından barkodu okutturup fiyatını öğrenmeyen , kasadan geçerken fiyatları kontrol etmeyen bana da ucuz bi ders olsun bu.
  • magnum'un yeni çıkardığı bol çikolatalı dondurma.
    evet dondurmanın tadı da çikolata da çok güzel ama insaf 440 ml nasıl 27.5 tl olur? bi öğün olarak onu yiyeceğiz artık mecbur.
  • parasini filan geçtim verdik bir kere de, o kadar övülmüş filan. hic bir seyi begenmeyen eksici olucam ama malesef olmamis. cikolata krizim gelmis, getirden siparis etmisim 5 dk da gelmis. bana diyo ki 10 dk bekle oyle kir. haydaa. cikolatayla öylece bakıştık. e havalar da malum. o kadar bekleyince icindeki dondurma yanlardan erimeye başladı ki erimis dondurma hic sevmem. tadi desen bi numarasi yok. daha da almam
  • çikolatası gibi bu ürünü de gereksiz pahalıdır.
  • başıma bir iş gelmeyecekse fiyatını hak eden şahane dondurma.
  • beyaz olani'nin tadi cok guzel olmakla beraber yerken seker komasina girecek gibi hissediyorum.ıcine direk fruktoz surubu basmislar sanki.
hesabın var mı? giriş yap