• daha önce dil okulu için malta tecrübesi yaşamış bir ekşi sözlük yazarına kulak veriyoruz.
  • faydalı bir link barındıran başlık
  • eşim gitti , ben de onun sayesinde 1 aya yakın kaldım. çok özledim öyle böyle değil
  • paceville'de eğlenceye dalmaktan, okula gitmeyi ihmal etmeyin gençler :)

    madem yeri geldi paylaşayım. ingilizceniz b1 üstüyse hiçbir şey öğrenmeyeceksiniz. a1 seviyesindeki arkadaşlar gidebilir, türklerle değil de yabancılarla takılacaklarsa çok şey öğrenirler. ispanyolların ve italyanların, türklerle iyi geçinmesinden ötürü 15-20 haziran arası gidilip 2-3 hafta kalınırsa güzel vakit geçirilir. sonrasında alman ve fransızlar gelecek, fransız ihtilali yapıp milliyetçiliği çoşturuyorlar. adamlar öyle kalabalık geliyor ki, herkes kendi milletindekilerle takılıyor.

    ancak, 15-20 haziran arasında gidip orada olursanız, henüz avrupanın yarısında okul tatil olmadığı için ispanyollar, italyanlar, macarlar ve ufak tefek birkaç avrupa ülkesinin insanlarıyla güzel vakit geçirirsiniz. aslında geçirmek zorunda gibisiniz, çünkü okulunuzda türk olmayan ve samimiyet kurabileceğiniz kadar çok vakit geçirdiğiniz 7-8 kişi anca olur.

    içme yaşı 17'dir. şahsen ec malta dil okulunda 1 ay okudum, otelde kaldım bu süre içerisinde. güzeldi amma euro pahalı şimdi. babanıza ananıza, kendi cebinize yük olmayın, gidin internetten online görüşmeli kurslardan alın. daha çok faydasını görürsünüz. sonra bu dil sayesinde kazandığınız paralarla bol bol gidersiniz yurt dışına.

    ek bilgi: vize alması da kanser eder adamı bordo pasaportluysa. 20-25 sayfa belge götürmüştüm. schengen vizesi almak zor.
  • gitmeyin. hadi gittiniz ec ye hiç gitmeyin. ıngilizceden çok turkcenizi gelistirirsiniz. yerel halk çöl bedevisi arapların italyan kültürü görmüş hali yani beş para etmezler. üç beş kız götürmek için gidiyosaniz o kadar masrafa değmez daha az paraya o işi halledeceginiz ülkeler var.
  • malatyada diye okudum.
  • gidin efendim,fiyat kalite arasında bir dengeleme yapılacaksa bizim zihnen de fakir (en düşük ücrete en iyi hizmeti alma mantığına göre) türk gençliği için en ideal ülkeciktir,çok beklentiyi yükseltmeyin ama
  • ben abdurrahim albayrak başlığına yazdım
    sistem bu başlığa geçirmiş
    nasıl oldu ya?
  • malta'da dil kurslarının yeni olmadığını, hatta öyle ki teknik mülakat civarı bir yerde "ingilizcem orta seviyede, malta'da ingilizce kursuna gitmiştim" dediğiniz zaman size hafiften eksi puan verecek işverenler, mülakatı yapan kişiler bulunduğunu bilin. şunu internetten araştır bakalım deyince google chrome'la sayfayı türkçe'ye çevirerek bocalayanların tercihi malta. bu da sloganınız olsun benden.
  • gitmeyin diyenler net olarak orada deniz kum güneş için gitmiş, ingilizceden ziyade gece hayatına saran, orada da türklerle takılıp akşamları rakı sofrası yapıp halay çeken kişilerdir.

    oraya gitmenin amacı zaten ingilizce dil öğrenmekse bunu başarmadan dönmeniz imkansız bence. çünkü hem okullar kaliteli, hem çok yabancı var pratik yapılabilecek, hem de ülkede herkes ingilizce konuşuyor.

    bir öğrencinin gözünden bakacak olursanız bu blogda çok güzel açıklanmış.

    ayrıca, güncel gelişmelerle alakalı şu telegram grubunda bilgi bulabilirsiniz : link
hesabın var mı? giriş yap