• gezi parkını yıkıp avm yapmaya çalışan zihniyetin park yapmak için denizi 500 metre genişliğinde ve 3 kilometre uzunluğunda doldurması sonucu ortaya çıkan dahiyane proje. bildiğin ilçe genişledi sayenizde bravo vallahi.

    http://www.ada-gazetesi.com/…epe_sahili_0001010.jpg
  • sahil trafigini komple kilitleyecek projedir.
    su anda bile cafelere ve piknige gelenlerle tiklim tiklim oluyor, o kadar insan o dolgu alanina nasil gelecekler? arabalarini nereye sokacaklar?

    ve daha önemlisi, nereye sıçacaklar?
    sorular, sorular....
  • kentleşme projeleri diye deliren hükümetin yeni bok yemesidir efendim. işin acı tarafı kentleşmenin betonlaşmakla eşdeğer tutulduğu eğreti projelere maruz bırakılıyor istanbul maalesef.. umarım bu proje sonunda "doğa ana intikamını bir gün alır" sözünü acı tecrübelerle doğrulamayız.
  • sanırım buradan gelecek tatlı bir rant ile adalara kadar dolgu yapılır yakında, denizdeki canlılarmış, deprem bölgesiymiş kimin umrunda !!!
    adalar kaymakamı da diyordu "kara bağlantısı şart adalara" diye, evet hedef belirlendi; anadolu yakasındaki tek yeşil yer fenerbahçe şükrü saraçoğlu stadyumu kalacak.
    4 kuşaktır bostancılı olan birinden çok sağlam ana avrat küfür yiyorsunuz farkındaysanız.
  • denizi görünmez yapmıştır. sahile gidiyorsunuz ama denizi göremiyorsunuz (sahiden).
  • biri çıkar şimdi siz iş beğenmiyorsunuz eleştirecek bahane arıyorsunuz akp süper siz rörörö diye. ulen bu icraatın neresini tutsan elinde kalıyor. rantın kralı dönüyor. buraları göz ardı edip ekilecek suni çime 2 dal ağaca bakıp ne mangal yaptık diyeceksiniz. ama anasını siktiğiniz doğal yaşamın hiç canı yok değil mi? küfür yetmez size leş kargası mangalcılar sizi.
    ilk sağlam depremde suyun altında kalacak yer. bisiklet yolunuda sikip attınız zaten götünüzden çıkar inşallah bisiklet yolu.
  • beklenen buyuk istanbul depremi ile denizin soguk sularina, tarihin tozlu yapraklarina karisacak dolgu alani.

    http://www.ozelkalem.com.tr/…ploads/2011/08/310.jpg

    tomar tomar parayi denize atmak ile ayni sonuca ulasan insaat calismasi. bunun bir adi vardi; (bkz: israf)
  • havadan da sahilden de iğrenç görünmektedir. dümdüz sahil şeridinde dikdörtgen bir çıkıntı. daha projeyi duyduğumuzda hepimiz biliyorduk ki halk için değil, bilmemnerdeki inşaattan çıkan toprak için yapılıyor. zaten dolgu olan sahil şeridine bir parça daha dolgu tutturulması da ayrı bir konu fay hattı adaların arkasından geçerken.
  • geçen bi sahilde yürüyüm dedim. küçükyalı'dan idealtepe'ye doğru gidiyorum. farkındayım projenin de tey buradan başladığını bilmiyordum. lan yürüyorum yürüyorum deniz yok. allah allah. yürüyorum yürüyorum deniz yine yok. sikerler deyip idealtepe'den döndüm sonra.

    burası depremde olduğu gibi denizin dibine göçse keşke. mis proje.
hesabın var mı? giriş yap