• yamyamdan bozma bir abimizin showlarını konu alan site,başlık,oluşum etkileşim, eğlence.

    http://dsc.discovery.com/…/manvswild/manvswild.html
  • gecenlerde internette okurken sitesinde yorum yapanlardan biri "-en favori sahne bu adamin fil b*ku ictigi sahnedir.." diye yazi vermis. ilk once yok yok olmaz, sonra kucuk bir arastirma, birkac download... sonuc likir likir.... (bkz: afiyet olsun) (bkz: allah kahretsin)
  • su siralar kuzey amerikada kablolu tv yayinlari icerinsindeki en popular televizyon programi. bear grylls isimli ingiliz ozel kuvvetleri gecmisine sahip sunucusu, degisik hayatta kalma tekniklerini sergilerken oldukca ilginc ve komik durumlar sergiliyor. hemen her programda kendi idrarini icmek, ilkel yollarla ates yakmak, sadece kucuk bir bicak yardimiyla siginik yapmak, hayvan leslerinin derilerini yuzup icinde uyumak gibi 21. yuzyil insani icin olaganustu sayilabilecek atraksiyona imza atan bear komik mizaci ile de surekli guldurmekten geri kalmiyor.
  • su aralar youtube'da hayatta kalma teknikleri konusunda yalan soyledigi ve bazi bolumlerde imal ettigi sandal gibi nesneler profesyoneller tarafindan yapildigi icin yerden yere vurulan program.

    http://www.youtube.com/watch?v=5zhb_ujzsvc

    http://www.youtube.com/watch?v=3upslpvb1is

    http://www.youtube.com/watch?v=2j_lkdct2p8
  • ormanda, colde, dagda, bayirda "aa manda boku, edible!" , "aaa salyangoz ta$$aa, edible!", "aaaa at yarraaa, edible!" diye dolanan bir ayinin programi.. hayir adamda mide degil, i$kembe de degil, death star'daki cop ogutucusu tarzi bi$iy var sanirsam.. elemanin otelden 1 mil uzaktaki caliliga girip ormanda kaybolmu$ ayagina yattigini falan youtube'dan izleyebilirsiniz de her boku yemesini nasi aciklicaz lan.. adam ufak bi kuyu kazip o delige i$edikten sonra ci$ini buharla$tirdi sonra tekrar yogunla$tirmak suretiyle icilecek su yapti icti.. agzina sicim desem, "edible" der.. pis herif..

    hayir bi de soyle bi durum var.. bu adam dagda bayirda gotunden soluyarak yol alirken, binbir turlu zorlanma oyunlari oynarken, olayin kameramaninin, kamerayi bile titretmeden ortamlarda suzulmesidir.. ulan o zaman asil kahraman kameraman..
  • enteresan program. adam program boyunca dokturuyor, biz de "vay anasini" diyerek izliyoruz. bolum oluyor abimiz salyangoz yiyor hup diye. bolum oluyor, cok afedersin ayinin bokunu eseliyor, elma parcalari buluyor da yiyor. suyun ne mucizevi bir sivi oldugunu ogretiyor bir de. bokta elma bulunca adam yikiyor, hepsi bu. yikayinca mis oldu, pirupak oldu sanki. bir seferinde de adam baligi yakaladi, yedi. simdi diyeceksiniz ki "ne var bunda?" adam baligi yakaladi ve yedi. pisirmek filan hak getire. kucucuk bir de metal kap tasiyor. "ulan bok yiyen, onu neden tasiyorsun madem?" dedim, duymadi. malum televizyon tek yonlu bir iletisim araci. ha, duysa daha mi iyi olurdu? fazla kurcalamamak lazim.
  • dominik cumhuriyeti kıyılarında takıldığı bölümde, vadiden çıkabilmek adına yaklaşık 90 feet uzunluğundaki sarmaşıklara tırmanma cesaretini göstererek sas* eskisi olduğunu ispatlamıştır bir nevi. tepeye ulasmasına az bir mesafe kalmışken yakın plan görülen morarmış dudakları ve göz çevresinde beliren damarları ile şahsen çok da kolpa bir program olduğunu düşünmüyorum.

    (bkz: who dares wins)
  • ayının,will ferrell ile birlikte, kuzey isvec'e gidip 2 gun takildigi ozel bir bolumu yayinlanmi$tir..

    komik degil o ayri..
  • ayrica turkiye'de gecen bolumunde kapadokya ve tuz golu civarinda takilan ayının buralari bize issiz bucaksiz col olarak tanitmasini da yemedik.. hayir kendi memleketimiz biliyoruz.. o girip ciktigi magaralar turistik yerler lan.. tum program arka planlara baktim valla bir turist kafilesi gorecem mi diye..
  • programdaki yalan dolanları analiz etmek için wiki yapmışlar:
    http://www.daughtersoftiresias.org/…rwiki/main_page
hesabın var mı? giriş yap