• olympiacos'un sitesinden daha guzel bir siteye sahip degildir. ama bjk.com.tr'ye 10, 100 hatta 1 milyon basacak bir siteye sahiptir.
  • roberto mancini'nin kurbanı oluyormuş gibi görünen takım. elinde yedi-sekiz tane premier league kalitesinde hücumcu olmasına rağmen, 4-3-2-1 veya en iyi ihtimalle 4-2-3-1 oynatıyor takımı. edin dzeko kenarda beklerken, mario balotelli denen ne idüğü belirsiz sahada oluyor falan. 4-4-2 diamond benzeri bir dizilişle çok daha başarılı olabilirler.
  • eğer bir yenilgi daha alırsa, 2010/11 sezonunda, istatistiksel anlamda, şampiyon olma şansı kalmayacak takım. çünkü lig tarihinde hiçbir takım yedi yenilgiyle şampiyon olamadı şu ana kadar. manchester city'ninse altı yenilgisi var.

    nereden mi esti? (bkz: 20 mart 2011 chelsea manchester city maçı)
  • aynı chelsea gibi, bir para babasının himayesine girmiş olması ve parayı bastırarak kudurmuş gibi transfer yapması nedeniyle ziyadesiyle antipatiktir ve aynı chelsea gibi, bir iki sene içinde kadro oturunca premier league'de kesinlikle şampiyon olacaktır.

    edit: nitekim oldular gördüğünüz gibi. ayrıca bana o kadar da antipatik gelmemeye başladı.
  • zlatan ibrahimovic ve napoli'den cavani için 114 milyon euro'yu gözden çıkaran kulüp.
  • futbolu güzel yapan bayrak adamlardır bana göre. bunun büyük kulüp olmakla ilgisi yok, zidane real için bayrak adamdı ya da eric cantona manchester united için fakat manchester city'nin bu futbol açgözlülüğüyle bayrak adama sahip olması, ona uzun zaman kadroda yer vermesi imkansız gibi. bence modern futbolun şişko nuri'si manchester city'dir.
  • stoke city'i yenerek fa cup'ın sahibi olmuş takım.
    (bkz: this is madchester)
  • arap şehi zayed al nahian tarafından satın alınmasından sonra 3 sezon sonunda toplamda yaklaşık 400 milyon avrocuk harcayarak sonunda bir kupa* kazanabilmiş takım.

    ilk sezon 42 milyon €'ya robinho'u kadrosuna kattıktan sonra bellamy (15 milyon €) y joao alves (24 milyon €) transferlerini gerçekleştirmiş. 2009/10 sezonunda ise manchester city toplamda 143 milyon € karşılığında tévez (35 milyon €), adebayor (30 milyon €), lescott (25 milyon €), santa cruz (21 milyon €), kolo touré (18 milyon €) y barry (13 milyon €) kadrosuna katmış fakat sezonu 5.likle bitirebilmiş uefa avrupa liginin yolunu tutmuştur. sona eren 2010/11 sezonunda ise 158 milyon €'ya david silva (35 milyon €), yayá touré (32 milyon €), balotelli (30 milyon €), milner (18 milyon €), boateng (12 milyon €) ve dzeko (31 milyon €) ile kadrosunu güçlendirmiştir.

    sonuç? harcanan 400 milyon €, 1 fa cup ve önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi... harcanacak 100-150 milyon €'ya şampiyonluk dahi gelebilir ha gayret manchester city!!
  • manchester united'ın tersine şehrin yerlileri tarafından desteklenen takımdır. diyeceksiniz ki her hafta old trafford'u dolduran kimler? konustugum manchester'lı insanların soyledigi genelde çevre illerden gelenler veya manchester'da yasayan göcmen nufusun old trafford'a gittigi. zaten mac günleri tren istasyonunun oldukca kalabalık oldugunu gorebilirsiniz. manchester united bir galatasaray, besiktas, fenerbahce diyebiliriz. yani istanbul takımı olmasına ragmen tum ulkede taraftarı olan takımlar gibi. manchester city ise bir bursaspor, eskisehirspor, gaziantepspor'dur.
  • ronaldoya yaptıkları son teklif ile dudak uçuklatan* kulüptür.
    acaba niye messi'ye değil de, ronaldo'ya yapılmış? bak merak ettm şimdi*.

    evet kötülenince, messi'nin fiziksel futbola yatkınlığı arttı. harbi çoluk, çocuk doldu burası.
hesabın var mı? giriş yap