• bugün marmarayda bir genç intihar etti intihar mektubundan bir satır: “yoruldum, gençliğimi çaldılar. akp'ye ve destekleyenlere hakkımı helal etmiyorum.”

    kahroldum ben, yapma be güzel kardeşim değer mi?

    intihar mektubu
  • dün akşam en çok üzüldüğüm kesim gençler oldu
  • şu mektubu okuyup da ''ben oy vermeyeceğim ya'' diyen net akılsızdır!
  • korktuğumuz başımıza geldi. umarım seçimle ilgisi yoktur dedim ama maalesef yanılmışım. pırıl pırıl bir gencin umudunu kaybetmesinden daha kötü ne olabilir bilemiyorum.
  • hepimiz böyle hissediyoruz 20li yaşlarımız ülke sorunlarına endişelenerek geçmemeliydi
    oyunuzu verirken bunları düşünün bizi düşünün geleceğimizi mahvetmeyin
  • işte bu yüzden ikinci turda da bir zahmet kalkıp oy kullanmamız gerekiyor.
    mecliste istenmeyen sonuçlar oldu ama geç değil. ama sen ben, başkası oy kullanmaya gitmezse işte o zaman çok geç olacak.
    gençlerimize, çocuklarımıza bir şey alırken kırk defa düşünmeyeceği, özellikle kadınların özgürce çıkıp dolaşabileceği, baskı görmeden yaşayabileceği bir türkiye bırakmak hepimizin boynumuzun borcudur.

    karanlık zihniyete karşı güneş gibi parlayacağız! sana söz!
  • seçimle birlikte malum şahıs kazanırsa türkiye'de gelecek görmeyen çok fazla genç var. torpilsiz gençlere gelecek vadedilmiyor, çözüm bulamayan gençler maalesef kendisinden vazgeçiyor.
  • canım yandı okurken, mekânı cennet olsun.
    maalesef bu duyguları yaşadık, yaşayacağız. ülkenin yarısı halinden memnun, ne olursa olsun kararlılar. demokrasiye ihanet de olmaz. ülkenin yarısından fazlası bu duyguları tadana kadar ve bunu sandığa taşıyacak kadar kararlı olana kadar durum ne yazık ki bu. imkanı olan gitsin, kalan da canına kıymasın, bakarsınız güneş doğar. umut fakirin ekmeği demişler, mecburuz iyinin kıymet göreceği günlere inanmaya.
    hayatta kalın gençler, yarına sağ çıkın,sahip çıkın, yarın güzel olsun.

    edit: sonuç ne olursa olsun süreçte iziniz olsun, oyunuzu kullanın. elinizi vicdanınıza koyun, ülkemizin nelerden geçtiğini seçimin neyi belirlediğini, kararınızın sonuçlarını düşünün ve lütfen kararınız ne olursa olsun oy kullanın. taş atmakla kolunuz yorulmaz, vatandaşlık görevini bu kez kimse ihmal etmesin.
  • 20 yıldır ruhu öldürülen gençler canlarından da vazgeçmeye başladı. gençlerin her şeyini aldınız. en son umutlarını da aldınız. umudu kalmayan insanı bu hayatta tutamazsınız. ben de akp'ye ve onu destekleyenlere hakkımı helal etmiyorum.
  • bu mektubu gördükten sonra umutsuzluk pompalayan sandığa gitmem diyen herkesin şerefini sikeyim diyorum. yazdığın her şeyi iliklerime kadar hissettim, bir erkek olsam da. senin, senin gibi bizim gibi hisseden herkes için mücadele etmeye devam edeceğim. sana söz.
hesabın var mı? giriş yap