• peter parker'ı salıp miles'ı ortaya attılar çok yazık.bi de sanırım birkaç saatlik küçük bir oyun olacak anladığım kadarıyla.
  • insomniac games'in cikaracagi yeni spider-man oyunu.

    spin-off olmaz gibime geliyor, bayagi devam oyunu niteliginde yaparlar. zira ilk oyunun sonunda ve dlc'lerinde bunlarla alakali oldukca acik isaretler mevcuttu. ustelik bir de sony'nin son yaptigi spider-man into the spider-verse filminden de anlasilacagi uzere artik miles morales ustune gidilecek gibi gorunuyor.

    bunu ne kadar iyi yapabilirler gorecegiz. zira spider-man, cogu kisi icin peter parker ile ozdeslesmistir. hype trenine binilmesi yanlis olabilir. deneysel nitelik tasiyan bir oyun olacak. riskli ama yapilmasi gereken bir hamle idi bence bu. ama altindan kalkabilmeleri ve peter parker'in mirasini silip atmamalari gerekiyor tek seferde. ayrica film ile ozdeslestirmek gibi bir hata da yapmazlar umarim.

    edit: bu arada video sonunda alt tarafta "captured on ps5" ibaresi oldugu icin kesinlikle soyleyebilirim ki oyun goruntu olarak sanat eseri niteliginde olabilir.

    edit 2: sanirim aciklama gelmis. oyun standalone veya spin-off degil, direkt dlc olarak cikarilacakmis. marvel’s spider-man oyununu ps5’e remaster edip ustune bu dlc’yi ekleyeceklermis.

    ee sony ben ne anladim o zaman senin dunku sunumundan? horizon forbidden west icin 2021 dediniz ki kendisi “bu konsolu almaliyim” dedirtecek bir oyun degil bence, resident evil village da gayet multiplatform bir oyun.

    yeni god of war cikana kadar ps5’e gerek olmayacak gibi. ps4 pro sahibi olanlar mutlu. *

    edit 3: tekrar aciklama gelmis, oyun dlc degil standalone ama daha kucuk capli bir oyun olacakmis. uncharted the lost legacy veya wolfenstein youngblood gibi. bu da demektir ki mekanik ve goruntu olarak yeni bir sey sunmayacak, sadece hikaye devami ve sevilen bir oyun serisinin ps5'e merhaba demesi icin onden tadimlik verecekler. buradan serinin devami niteliginde olacak 2. ve asil oyun icin 2-3 sene daha bekleyecegiz gibi bir sonuc cikiyor galiba.
  • sjw olayının bokunun çıktığını düşündürten bi saçma oyun. amerikalı ergenleri eglendirebilirler doya doya.
  • holiday 2020 diyo lan. birazdan cikiyo olum hazirliksiz yakalandim
  • ınto the spider verse tuttu(çok iyi filmdi) dolayısıyla maddi olarak karlı olabileceğini düşündüklerinden böyle bi karar aldılar. bence pazarlamasını ‘bakın biz nasıl duyarlıyız, ne kadar ciciyiz’ üzerinden yapmadıkları sürece sıkıntı yok.
  • türkçe fragman için tık
  • sjwleri zevkten dört köşe eden oyun.
    peter parker gibi straight white malelere dert olmuştur.
  • sikimsonik ultimate evreninden gelen miles morales'i odağına alan oyun. into the spider-verse tuttu, sjw rüzgarı zaten devam ediyor, gazı arkalarına alarak çıkarıyorlar işte bunu da. ultimate evreni 2000'de başladığında çok olumluydu sonra oradaki peter parker'ı öldürüp siyahi spider-man yaptılar, hadi neyse dedik ama secret wars ile evrenleri birleştirip earth 616 örümceği peter parker'la yan yana getirdiler şimdi de.

    stan lee zaten pr uğruna her şeye okey diyen bir adam. örümceğin özüyle pek ilgili olmayan tom holland'lı seriye de "süper ya tam böyle düşünmüştüm" falan diyen bi amca. o yüzden miles morales'i onaylaması pek bişey ifade etmiyor.
  • marvel’s spider-man oyununun genişleme paketi olacak oyun. farklı bir oyun değil.

    https://www.ign.com/…nsion-not-sequel?sf123919851=1

    edit: insomniac games oyunun bağımsız(standalone) bir oyun olduğunu açıklamış.

    https://twitter.com/…pot/status/1271473849658478594
  • sony, etkinlikte gözüken miles morales oyunun asıl spider-man oyunun remaster haline eklenecek bir expansion olduğunu açıkladı.

    sony'nin spider-man oyununu remaster etmesi görünüşe göre geriye dönük uyumluluk yerine oyunları tekrar satmayı planlıyor olabileceğini gösteriyor.
hesabın var mı? giriş yap