• bu oyunu grafikleri, atmosferi, oyun zevki ve senaryosu bakımından 1/10 puan skalasında değerlendirmek gerekirse;

    grafikleri (8/10)

    atmosferi (7/10)

    oyun zevki (7/10)
    bir kere bitirdikten sonra bir daha yüzüne bile bakmıyorsunuz.

    senaryosu (8/10)
    başarılı sayılabilir ama rakipleri arasında çok daha başarılı olanları gördük.

    genel puan 7.5 / 10
  • oyun bittiği anda rio'da basit bir gasp olayına bile gidecek polis kalmamıştır. hepsini öldürüyorsunuz. çok zekice gerçekten.
  • şuan torrent ile indirdiğim oyun.
    yorumları görünce biraz üzüldüm tabi bir mp 2 havası bekliyor insan, fakat ve lakin yok imiş.
    hayırlısı be gülüm diyip papağanlı tişörtümüz ile bir sigara yakarız artık napak ?
  • max payne 3'te (2012); mouse ile devasa bir atış poligonuna girmiş gibisiniz oyun boyunca. seri sıkıyorsunuz rabbim ne verdi ise. stresi iyi alıyor. ( steam'den 7 ya da 9 liraya almıştım )

    diğer yandan değişik sistemlerde de gördüğüm üzere grafiklerde zamanında gta 4'ü de perde ardına atan tuhaf bir bulanıklık ve "netsizlik" var, bu atmosferi etkilemiş. (bunun teknik adını kadim gamerlar biliyordur)

    kamera açısı ve efektler ilk başta hayranlık uyandırıyor, daha sonra ise bunların oyundaki akıcılığı alıp götürdüğünü fakediyorsunuz. oyunun akışına aşırı müdahale olması, görevlerin haddinden fazla videolar v.b ile kesilmesi beni zaman zaman sıktı. müzikler ise bir o kadar mis tatmin etti.
  • steam hesabımda gift olarak kaç zamandır duran oyun. takas yapmak isteyen yeşillendirsin. *
  • beğendiğim bir oyun ve bayağı oynadım, eğlenceli. ancak bir max payne 1-2 kalitesinde değildir. özellikle max payne 2 kadar karanlık olamamış. yani max hawaii gömleği giyince pek olmuyor. ancak bazı bölümlerinde hissettirmişler. max payne in alkolik olması konusuna gelince. max payne 2 de de ima ediliyor o. bravura 1-2 kez max payne e "alcoholics anonymous toplantılarına benimle beraber katıl" diyor. daha 4. bölümde max in telefon kayıtlarında dinleyebiliyorsunuz. herhalde bu yeterince açık. bazı bölümleri sağlam yapmışlar. panama, new jersey bölümleri, karakol bölümü iyi.

    kısa kesiyorum: zevkli, vuruş hissi sağlam, çatışma, vuruşma mekanikleri sağlam bir oyun. çok rambomsu ama. buradaki bazı eleştiriler abartı.

    hard da bitirince ben de istatistiklerime baktım 1600 küsür kill (bazı bölümleri yeniden oynamaktan)
    15.900 küsür atılan mermi
    ki max payne 1 de 600 küsür kişi öldürüyormuşsun. oha.
  • berbat ötesi oyundur kendileri. 2. oyunun yanına dahi yaklaşamayan oynanış mevcut. torrentten 30 gb 1 hafta da indirdim, indirmez olaydım. sinematik bölümleri izliyorsun olaylar gelişiyor sonra 1 ordu geliyor hepsini gebertiyoruz bir şekilde sonra tekrar sinematik. tekrar olaylar gelişiyor tekrar 1 ordu geliyor gebert hepsini sonra yine aynı. ulan dedim siz adamla dalgamı geçiyorsunuz orospu çocukları. yapacağının oyunun amına koyayım.

    bu oyundan önce mafia 3 indirip oynadım oynamaz olaydım. mafia üçün yanında max payne 3 mario gibi geldi amk. boş yere satın almayın sakın berbat ötesi bir oyundur.
  • max payne serisinin üvey evladı. müziklerine ve grafiklerine diyecek bir şey yok ama 1 ve 2'nin çok gerisinde.

    ben the fall of the max payne'nde bile "çok iyi ama ilk oyundaki karanlık hava yok abi yeaaaa" diye ağlanırken karşıma böyle bir işin çıkması üzdü.

    --- spoiler ---

    -mafya babasından kaçtığımız bölümler üzerinden yürüse oyun daha iyiymiş. daha karanlık, daha sade, daha net.

    -kadını kurtaramadık, kocası olacak patronumuz öldü, ortağımız kadının kardeşi ile kaçtı. sonrasındaki bokları niye yedik, huzura erdik mi yıllardır aradığımız huzur bu mudur, cidden şüpheliyim.

    -clues bölümünden çok ümitliydim bi cacık çıkmadı.

    -hikaye anlatım tarzının içine tükürmüşler. nerde o çizgi roman havası, nerede bu.

    -bir süre sonra tamamen boş boş adam öldürüyoruz . hikayeden soğudum. sadece bitirmek için oynadım. halbuki diğer oyunlardan çok gerilmiştim. sevemedim. hikaye sizi içine çekemiyor.
    --- spoiler ---

    not: bilmeyenler ve soranlar için max payne 2 de mona sax en zorda bitirilince yaşıyor. bu oyunda ikilemi direk kestirip atmışlar. eşi ve çocuğunun mezarını ziyaret ederken "mona bir hataydı" diyor. mona konusunu örtmüşler kısaca.

    not 2: ciddi bir indirime girene kadar almayın. sadece oyunu alın. multiplayer ölü.
  • vuruş efektleri iyi, ağır çekim çatışmaları güzel, aksiyonu bol ama genel olarak sıkıcı geçiyor. onun dışında, çok fazla konuşma koymuşlar hangi birini takip edeceğini şaşırıyorsun.
    kısacası yoklukta oynanabilecek kıvamda.
  • oyun o kadar çok videolarla kesiliyor ki videolar arasında ara ara oyun oynayabiliyorsunuz. akıcılığın içine ediyor, daha ilk bölümde sıkıldım...
hesabın var mı? giriş yap