• yarı zamanlı gazeteci, tam zamanlı troll meryem gayberi adlı kişiliğin son açıklaması.

    ekşi sözlük trollüğü gibi, medya trolleri de eskiden daha kalitelilerdi ya. ne bileyim bir yiğit bulut en azından abuk subuk konuşunca gülebiliyorduk, dalga geçiyorduk, bu hanım ve bunun gibiler konuştukça sinirleniyorum.

    bi de bu abla, aynı manşeti aynı gün aynı şekilde veren 7 gazeteden birinde çalışmıyormuş gibi konuşuyor, bu aymazlığı cidden aklım almıyor.

    https://twitter.com/…beri/status/802443762408497152

    bir ara keşke gazeteci olsaydım diyordum, bugünleri görünce iyiki olmamışım dedim en sonunda. teşekkürler gayberi.
  • haklı bir açıklama.

    bir ülkenin medyası o ülkenin milli iradesini yansıtmalıdır.

    türkiye'de medya ile milli irade arasında adeta bir ters mıknatıslanma var. buna son verilmesi gerek.

    acilen üzerine düşülmesi ve düzeltilmesi gereken bir konu bu. kültür, sanat, medya, eğlence vb sektörlerdeki solcu hakimiyetine artık son verilmelidir.
  • kendilerinin kırk tane kanalı var da ne oluyor? zaten solcu dedikleri de muhafazakar dışındaki herkes de ona girmeyelim. peki niye "hala" solcu gazeteciler çoğunlukta? aslında çoğunluk değil ama diğer köylü takımına kırk değil dörtyüz kanal da açtırsan aynı cahilce saçmalıkları birbirlerine satıp duracaklar ve kendileri dahil hiç kimse izlemeyecek. sizinki "niteliksiz bir çoğunluk" olduğu için sizi kimse dinlemiyor, azınlık olduğunuz için değil.
  • - solcular kadar daş düşsün kafanıza.

    na, bu kadar <------0------>
  • - medya hala solcuların elinde.
    - meryemciğim öyle diyorsun ama tasmanın kayışını elinde tutan adam medya hiçbir yerde ülkemizdeki kadar serbest değil dedi, daha dünceyin. şikayetin nedir hala?

    .

    ve bir de şöyle biraz geçmişe gidelim, mayıs 2013'e uzanalım. o dönemin teşkilattan küçük berkay'ı olarak tanıyıp yanağından makaslar aldığımız sempatik bakan suat kılıç ne demişti, hatırlayalım:

    (bkz: medyanın hepsi henüz elimizde değil)

    .
  • hanımefendi beni blokladığı için tam olarak gene ne yumurtladığını göremesem de solcu olmak kötü bir şey mi dedirten kusmuk. acaba solcularla arasında geçmişte kötü bir şey mi geçti diye merak ettiren kusmuk. ülkede muhalefet yapan -sağcı ya da solcu- tek tük basın organı kalmışken bu daha neyin kini diye sorduran kusmuk. kısaca kusmuk işte.
  • (bkz: sinekten mağduriyet çıkarmak)

    bence bunu söyleyen şikayet etmesin, insan olmaya dair ne varsa en çok solcular savunuyor çünkü.
  • bu tarz yorumlari okudukca bunlarin bu milleti gercekten salak olarak gorduklerine daha da inaniyorum daha da deliriyorum
hesabın var mı? giriş yap