• doğrusu mengücek eğitim ve araştırma hastanesi başhekiminin açığa alınması olacaktı. sebebi ise çatışma da ağır yaralanan askerimiz için en ufak hazırlık yapılmaması ve askerimizin şehit düşmesi. görüntüler çok acı silah arkadaşlarının otopark da arabaların arasından ağır yaralıyı taşımaları trafik polisinin akan trafiği durdurmaya koşması. bunun hesabını verecekler. başhekimden hademesine kadar.

    edit: https://twitter.com/…dya/status/1451263106085163011

    edit 2: bu da başhekimmiş
    bulabilirsem sosyal medya hesaplarınıda atıcam şu başlığa 10 tane mesaj atılması ah sözlük ah

    edit3:
    1-gelen mesajlara cevap başhekimin haberinin olmadığına inanmıyorum trafik polisi bile koşmuş demekki telsiz anonsu geçilmiş.
    2-yok kriz varmışta yok ödenek yetmezmişte arkadaş hsatanede nasıl sedye olmaz.
    3-sadece pisten acile gidilecek kısa yolu bilen personel bile olsa en az 1 dk kazanırlardı belkide şehidimiz gazi olarak kalırdı.
    4-o gün görevde olan başhekimden hastabakıcıya kadar tüm personel sıkı bir sorgudan geçirilmeli açığa alma haricinde hapis cezaları verilmeli.
    5- gelen bir bilgiyi sizinle paylaşıyorum doğruluğunu teyit ettiremedim.

    hastanenin haberi var herkesin haberi var hastanede imkan yoksa bölgeye bakan 112 komuta merkezine haber vermesi gerekiyor. kız arkadaşım orada çalışıyor komuta merkezine bile haber vermemişler verseler merkezden ambulans ve hekim çekiyorlar orada hazır bekletiyorlar tamamen hastanenin suçu
  • ihmal var ise yerinde bir karardır fakat bir de diğer tarafını düşünmek gerekiyor, hastanede yeteri kadar personel yeteri kadar sedye vb. olmama ihtimali de var.
    kalp krizi geçirmiş halde ambulansla 3 hastane gezmiş ama bir türlü yatış alamamış bir babanın kızı olarak yazıyorum bunu.
    bu tarz olaylarda insanların içini soğutmak için şov amaçlı görevden almalar oluyor fakat nerede hata yapıyoruz diye hiç düşünülmüyor, düzen hiç değişmiyor.

    edit: şehidimizin son anlarının videosu kaldırılmalıdır. ailesi ve sevdikleri için inanılmaz üzücü bir video.
  • görüntüler çok acı. bilgi veriliyor. polis, falan herkes orada tam donanımlı duruyor. ama hastane personeli olay yerine sedye göndermekten aciz. bu durumda sorumlu tabiki de başhekim. gözlerim yaşardı şu görüntüyü izleyince. tabiki de askerimiz silah arkadaşını gerekirse başının üstünde taşır. bundan hiç kimse gocunmaz ama orası dağlık kırsal alan değil. hastanenin bahçesi. sabah sabah günümü rezil eden haber.

    https://twitter.com/i/status/1451263106085163011
  • giden geri gelecek mi? üstelik sadece açığa almak yeter mi? adli soruşturma neden başlatılmıyor? hem kendisi hem personeli hakkında.
  • sağlık müdürüyle yetki kavgası yapacağına yaralanan askerimize müdahale etseydi. memuriyetten ihraç edilmesi gereken başhekimdir.
  • iddialar doğruysa diplomasını alırlar elbet
  • olayın erzincan'da degil de bir an için erzurum' da oldugunu dusundum. erzurum'a tunceli'den bir yarali asker sevki gelecek, belki de askerimiz şehit olmak üzere ve hastaneye yatisi bu sekilde rezil, pespaye ve umarsizca yapilacak. o hastaneyi erzurumlular bu isini yapmaktan aciz adamlarin basina yikardi. son derece rahatsiz edici ve sinir bozucu goruntuler.

    erzincanlisi-karslisi, erzurum'un aldigi yatirim ve devlet nezdinde gordugu itibar uzerinden cok rahatsizdir, her firsatta soylenir dururlar. fakat iste bu yuzden bir turlu bir arpa boyu yol gidemiyorlar, türk milletinin üstün cikarlarinin evladi olmak lazim once, onun bunun evladi degil.
    izledigim goruntulerden son derece rahatsiz oldum ve bu mukayeseyi kacinilmaz olarak yaptim. anadolu'nun o kani bozukluk cografyasinda türk devletini ayakta tutan belde erzurumdur. bu husus bir kez daha tecelli olmustur.

    edit: sabah basligi gorunce yazdim icime dogmus gibi. askerimiz sehit olmus, ve erzurumluymus. mukadderat iste. dadaşımızın ruhu şad olsun.

    edit 2: mesaj kutuma yagip kuduran kopekler, orada bir organizasyon hatasi, askeri hastane olmamasinin noksanligi vardir, bunlar yapisal problemler. ancak bir de insani problem var ki, orada sedye yoksa bile erzurumlu sirtinda tasir sedye olurdu. orada haberi duyan herhangi bi vatandas herhangi bi memur, bu benim isim degil demez can siperane seferber olurdu. bu hadiseye hissi davranmamak olanaksizdi olayi duyunca. ve nitekim az once ogrendim ki şehidimiz dadaşımız erzurumlu imis. tunceli'de vurulmus, erzincan'da aziz sehitligi karga tulumba tasinmis. bu husus anlatmak istedigimin ozetidir. siz busunuz, biz buyuz. sizlerin hirlamalari, türklük gururumuzu ve milli haysiyetimizi pekistiriyor ancak.
  • böyle kahpeliğin sorumlularını açığa falan almakla yetinenleri sözlükte gösteren kişi.

    doğrudan, görevini kötüye kullanmaya bağlı olarak, devleti aciz gösterme, taksirle adam öldürme, vatanın bütünlüğünü tehlikeye atma, askerlik vasfından soğutma suçlarıyla yargılanıp, 10 yıldan aşağı olmamak üzere cezalandırılmalıdır.
hesabın var mı? giriş yap