• hdp'li vekil meral danış beştaş'ın birkaç gün önce tbmm'de sarf ettiği söz. akp bu denli düşüşteyken, muhalefet oyları bu kadar pozitif ivme kazanmışken hdp durur mu hiç? tabii ki köstek olacak.

    “abdullah öcalan'ın barışı getireceğini biliyorsunuz, bunu engellemeye çalışıyorsunuz. biz iktidar döndü diye dönmeyiz. dün de çözüm sürecini savunduk bugün de savunuyoruz.”

    kaynak
  • apo'nuzu sikeyim ya , barış getirecekmiş siktiğimin katili...
  • bebek katili, asker katili, öğretmen katili… bu soysuz köpeğin eline fırsat geçse ülkede soykırım yapar be. beslediğimize şükretsin. ibreti alem olarak asılmalıydı yıllar önce. güya idam kalkınca ab ye girecektik. he girdik…
  • meclise girebilsin diye hdp'ye oy veren beyaz yakalılar yazmasın lütfen.
    bu kadın sizin sayenizde konuşabiliyor.
  • abd'de biri işid barışı getirecek desin biri bakalım.

    cia helikopterle basar soğuk odada yıllarca sorgulayıp psikolojik olarak çökertir sonra okyanusa atar adamı billaha. 6 nesil boyu akrabaları sorgulanır, kütükten silinir hiç yaşamamış gibi kabul edilirler. atatürk'ün dediği gibi fazla merhamet hainliktir.
  • aponuzun da amk, burada apo güzellemesi yapıp sempati duyan terör özentilerinin de amk!
  • bu gün apo piçini salsalar bu aptal teröristler kendi aralarında iç savaş yaşarlar. orada kandil'de güç birinin elinde. senelerdir ortada olmayan adam çıkıp dönse al birader güç senin olsun mu der? bundan sonra sen ne dersen onu mu yapıcaz der.

    şundan eminim ki bu teröristler bu gün adını sayıkladıkları adamı kısa süre içerisinde ortadan kaldırırlar.
  • türkiye'nin kürt politikası başarısızlığa kodlanmış bir 'savaştır'. derin kliklerin türklerin alnına “kürtlerin doğal düşmanı” lekesini yapıştırdığı, paralelinde de “kürtler bölünme istiyor” algısını oturttuğu, iki milletin de aleyhine, ihanet ve kısır döngü yumağıdır. bugün kürtlerin, yarın türklerin ama hep türkiye'nin kaybedeceği bir çıkmazdır. çözümü halk yerine başka yerlerde ararsanız siyasi uzantılar çıkar ve böylesi cümleler kurar.
  • dün kemal kılıçdaroğlu el hareketi yaptı diye ortalığı birbirine katan akp-mhp ordusu, ülkeyi savaş alanına çevirenin yüceltilmesine sessiz kaldığı ifadedir.

    işte bu kadar kansız, bu kadar vatan haini, bu kadar şerefsizsiniz.
  • mecliste terör örgütü pkk'nın ve onun elebaşının sözcülüğünü yapan, öven, yücelten; kapatılması gereken bir partinin sözde vekilinin sözleri.

    ılık götlü cihangir solcuları pembiş götlerinin üstüne oturup seloya özgürlük pankartı açabilirler. hdp'nin mecliste olduğu her saniye türkiye cumhuriyeti'nin toprak bütünlüğünü tehdit etmektedir. yarın iktidar değiştiğinde özerklik talebini gündeme getirecekler. siz uyuyun hâlâ.

    omo cozom soroco bik bik ötmeyin. akp de aynı boku yedi. kimseyi savunduğumuz yok.
hesabın var mı? giriş yap