• mercümek girdiğimiz proje yarışmasındaki grup ismimiz. kusura bakmayın biraz formatı sikiyorum ama oylarınıza ihtiyacımız var. oylama gece 12 de bitiyor. tek yapmanız gereken aşağıda vereceğim linke tıklayıp mercümek e oy atmak. oylarınız için teşekkürler sözlük ahalisi.

    https://docs.google.com/…kkf5x466itpyqnmja/viewform

    edit: beyler ilk defa bi yardım için başlık açtım o da belki biraz oyumuz artar diye, ne başlıklar açılıyor kızmıyorsunuz, bana laf ettiniz, üzdünüz :( ama yine de desteğiniz için teşekkürler.

    edit2 : proje detaylarını açıklayarak sizi sıkmak istemememiştim. bu yüzden paylaşmamıştım.
    proje bi öğrenci merkezi tasarım projesidir. projede tasarımdan çok kullanılan programlar ön planda. model tamamiyle revit architecture, structure ve mep üzerinden yapıldı. bu program için önemli olan bir bina gerçekte nasıl inşa ediliyorsa, bilgisayar ortamında da aynı şekilde inşa etmek. teknik açıdan bunları ve bunların daha fazlasını tamamlayarak teslim ettik ve bunun için çok emek harcadık.
    yarışmanın halk oylaması aşaması var. bu yüzden sizden yardım istemiştim. her grup her yerde paylaşıyor. ben de sizden yardım istedim ama suçlu çıktım maalesef. yarışmanın adı da design together. tekrar teşekkürler.

    edit3: beyler beni güzel günah keçisi ilan ettiniz, bu uçurulma konusunda diğer saçma, gereksiz başlıklara da aynı hassasiyeti gösterirseniz sevinirim. ulan ne vurdunuz be :) yine de eyvallah seviyorum sizi.

    edit4: hileli oylama yazan arkadaşlarımız olmuş. buraya yazdığım anda hepinizden mercümek e oy gelmiyor gördüğümüz üzere. her insan tercihini yapmakta özgür, bunu yine entrylerde görebiliyoruz. ben sadece mercümek e atarsanız sevinirim dedim. hile falan yok sonuç olarak, adı üstünde bir halk oylaması. isteyen istediği takıma oy atabiliyor. herkese saygı duyuyorum. bize oy atana da tekrardan teşekkür ediyorum. iyi geceler.

    küfürediti: gereksizin teki saçma sapan hakaretler edip, küfür etmiş. dostum bu sadece %10 etkiliyor, yani yarışmayı kazandırmıyor. küfür edip saygısızlaşmanın manası yok. ergen ergen hareketlere hiç gerek yok.

    edit5: hala torpil diyenler falan var, halk oylaması için sizden yardım istedim, ileride yine bi konuda yardıma ihtiyacım olursa yine size yazacağım. işe torpille girmekle ne alakası var. biri halk oylaması biri iş yani. çok iyi duyar kasıyorsunuz.
  • ben bir tek baki mercümek'e oy veririm.
    gerçi o da mercimek ama olsun.
  • pivota oy vererek desteklemediğim kampanya. böyle giderse yakında
    ekşi sözlük ölücüleri başlığını göreceğiz.
  • mercümek dışındaki herkese ben ve arkadaşlarım oy attık... başka bir arzunuz?
    (bkz: siktin formatı eyledin viran)
  • istanbul united’a oy verdim #geziparkı günleri hatrına.
  • bigas'a basip gectigim oylama.
  • oyum senin mercümek kardeş.
  • ekşisözlük'ün geldiği durumu bana canlı canlı gösteren uyarı.

    bundan önceki 8. nesil yazar hesabım, aynı buna benzer bir durumda bırak başlık açmayı; 3-5 yazara mesaj atıp oy istediğim için sorgusuz, sualsiz, aniden uçurulmuştu.

    (bkz: numbernine)
  • kültürümüze ve iliklerimize kadar işlemiş nepotizmin sözlükte vuku bulmuş versiyonu. arkadaş sen kimsin? tasarladığın proje ne, insanlığa ne katkısı var? neden diğerlerine değil de sana oy verelim?

    bunların cevapları yok.

    varsa yoksa "bana oy verin". işte bu adam kayırmacılık kültürümüz yüzünden devlette kadrolaşma oluyor, belediyeler yandaşlara ihale veriyor.

    halbuki sığır adam düşünemiyor seni kayırmak başkasının hakkına girmektir. ama bunu düşünmeyip sonra adam kayıran başkalarına laf ediyor.
hesabın var mı? giriş yap