• youtube'da gezerken denk geldigim, eğlenceli ve cana yakın bir mutfak kanalı. hızlı ve kolay (özellikle de öğrenci işi tarifleri) tarifleri ile ve de yarı profesyonel yarı amatör anlatımları ile beni benden almışlardır (bkz: kruton tarifi). * * *
  • sempatik bir yemek kanalı.

    https://www.youtube.com/watch?v=1doj0tg-pgw
  • youtube yemek kanalı. browni tarifinde çikulata`:o öyle söylüyor :)` ve tereyağını yarı yarıya düşürmeme rağmen çooook beğendim, beğenildi de.
    italya'da, türkiye'de mutfaklarda gönüllü çalışarak bilgi birikimini kazanmış.ayrıca söylemeden geçmeyeyim.baya baya genç gözüküyor. yaşını duyunca baya şaşırmıştım.
    eğer buraları okuyorsa kesinlikle ne nerde yenir videolarından daha da isterim ifinimm. yolu açık olsun.
  • muhteşem sempatik bir kadının kanalı. kendisine başarılar.
  • "izmir söğüş" diye bir şey var kıymetli arkadaşlar. yemedim, cahiliyim henüz. küçük baş hayvanın beynini, dilini, gözünün yağını, iç ve dış yanağını bir lavaşın üzerine koyup, domates, maydanoz, bolca baharat eşliğinde sarıp takdim ediyorlar af buyur. söğüş diyorlar buna. izmir'de varmış bi tek.

    bunu istanbul'da yapan bir yer yok mu ki ya derken, google search bize "baba söğüş"ü işaret etti. beşiktaş çarşıda minnoş bi dükkan. youtube'ta baba söğüş yazıp arattım ki bir de ne göreyim, merlin mutfakta. merlin? yarı italyan yarı türk sanırım bu hatun.

    baba söğüş'e gitmiş ve enfes bi video çekmiş. hem mekanı hem de söğüşün ne menem bi şe olduğunu görmüş olduk. thanks!
hesabın var mı? giriş yap