• 2005 başlarında sony music'ten kerosene adlı ilk albümünü çıkarmış olan 1983 doğumlu güzelce bir country şarkıcısı adayı. amerika'da kuzeyde bile çok tutulmuş, du bakalım.
  • 53. grammy ödülleri'nden en iyi country soyleyen kadin sarkici * odulunu alan kisi.
  • country müzik türündeki rakibi carrie underwood'a bin bastığını düşündüğünü yüzünün şekli bi değişik ama sesi ve şarkıları çok tatlı şarkıcı. ayrıca pistol annies grubunun bir üyesi.
  • mama's broken heart'la ortalığı sallamakta olan country şarkıcısı.
  • 57. grammy ödülleri'nde performans sergileyeceği açıklanan şarkıcı.
  • https://www.youtube.com/watch?v=geblu5i8iv4

    youtube'u karıştırırken kendisinin bu konser kaydını gördüm. şarkının ortalarında miranda kendisine uzatılan hediyeyi alıyor, hediye sahibine elini uzatıyor ve bir süre böyle şarkısını söylemeye çalışıyor. sonra gözyaşlarını tutamıyor ve şarkıyı bu şekilde bitiriyor.

    videoda elini tuttuğu kişi 7 yaşındaki kız çocuğu brooke hester maalesef 3 ay önce hayatını yitirmiş.

    şarkının hikayesi de ayrı bir üzüntülü; miranda lambert, kendisi gibi country müzik yıldızı olan eşi blake shelton ile birlikte, shelton'un çocukluğunda trafik kazasında kaybettiği abisi için yazmışlar.
  • country müziği biraz severim bu kadının da yorumu ve sesini seviyorum. somethin' bad favorim.
    hele x files 10. sezon 5. bölümde mulder ın bu şarkıyla coşması şarkıyı daha da sevdirdi bana.
  • sarki söyledigi esnada bir grup kadin ayaga kalkip fotograf cektirdikleri icin sarkisini yarida kesip onlara sinirlenmis. sahne gösterisi yapan neredeyse herkes aslinda bundan sikayetci aslinda, sinirleniyorlar ama seyirciye saygidan dolayi ve modlari düsmesin diye söyleyemiyorlar. önden uyari da yapamiyorlar cünkü fotograf cekme özgürlügü yasaklanamaz.

    madalyonun iki yüzü var: 1) sarkicilarin, tiyatrocularin görevi oraya gelen seyirciyi eglendirmek, onlari azarlamak degil. 2) zaten sahneye ciktigi icin heyecanli ve gergin olan sanatci, sarki söyledigi esnada birileri konustugunda, toplasip fotograf cektirdiginde dogal olarak sinirlenebilir. ama kibarca uyarmak var. kisileri rencide etmeden genel bir uyari yapmak var. bir de sarkiyi yarida bölüp hedef göstermek ve "cok sinir bozucusunuz" demek var. sen, seyircine bu sekilde saldirirsan, o insanlar nasil sakin ve mutlu sekilde seni dinlemeye devam etsinler? o insanlar oraya seni dinlemek icin gelmisler, zamanlarini ve paralarini ayirmislar. bilincli olarak sana saygisizlik yapmamislar. 5 saniye fotograf cekmisler. psikolojisi kaldiramiyorsa, seyirciye her hatada dalasacaksa ya hic konser vermesin, ya da en bastan uyarilarini yapsin.
hesabın var mı? giriş yap